LF4 Büyük sorun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Durmaz-Tr tarafından 25 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Durmaz-Tr

Durmaz-Tr User

Öncelikle merhaba.Başlikta dediğim gibi LF4 bulmak çok zor oyuna o kadar para yatiriyoruz 30 60 anahtar alip açiyoruz ama hiç LF4 çikmiyo. Bu kadar olmamali en enazindan LF4 50.000 Uridium satilsa iyi olmazmi isteyen kutu açip bulsun isteyen alsan.Yada bu LF4 cikartmanin yolu yokmu ? Arkadaşim oyunda ****arla kasip gidip aliyo ona cikiyo ama bana bir şey cikmiyo NEDEN ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ocak 2015
    skayra1 bunu beğendi.
  2. taktikler var gerçekten ama parayla bile satılmıyor . tek yapcagın iyi bir şey çıkınca saat yer zaman kaydet ornek 45/7 kordinat saat 13:05 12.01.2013
    o saatlerde aç

3. skayra1

skayra1 User

hocam bu konunu aynısı yaklasık 4 gun once acıldı. biz orda 1 lf4 1.5 milyon uri olsa alırız hemen yazmıstık. 50 bin uri ye 1 gunde full lf4 oluruz o zaman. senin fiyat daha makul ...

4. webce

webce User

zaten arkadaş örnek vermiş ama haklıda adam 20 kutuda 5 lf alıyor ben 200 kutuda bunun adaleti nerde adam bulmul bu işin de bır acıgını sen ugraş dur

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

LF 4 bulmak tamamen şans işidir.Bazı arkadaşlar 1 sandık açar LF4 bulur,bazıları 200 sandık açar bulamaz.

LF 4 leri sadece sandıklardan değilde,kapı yaparakta alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. fbrecep123

fbrecep123 User

Lf4 bulmak sıkıntı ama şansın etkisi daha büyük şansın yoksa kappa epsilon gibi kapılara yönel zor ama imkansız değil :)

7. Durmaz-Tr

Durmaz-Tr User

Arkadaşlar şans işi anliyorum ama bir haksizlik var gibi.Benim arkadaşim olesine çar kurdu sonra gitti kutu açti birinde LF4 diğerinde LF3 çikti şimdi bu oyunun adeleti nerde ben bu oyuna zamanimi harciyorum. Hadi para önemli değil zaten geliyo gidiyo ama haksizlik oluyo bence ? Yani bari 200-300 saat arasi oynayan arkadaşlar alabilse LF4 dükkandan güzel olmazmiydi. Emek verenlerin emeği karşiliksiz kalmazdi enazindan. Bu benim düşümcem tabi bu yetkili arkadaşlara kalmiş birşey.

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

Bahsettiğiniz durumu fikir olarak bildirmek isterseniz "Güncelleme ve Fikir Havuzu" bölümüne konu açabilirsiniz.Konunuzun destek görmesi durumunda merkeze bildirilerek değerlendirmeye alınır fikriniz.

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne konu açarken bilinçlenmeniz açısından aşağıda verdiğim linki inceleyebilirsiniz. "Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümü kullanımı "

İyi forumlar

9. Durmaz-Tr

Durmaz-Tr User

Teşekkürler Gökmen saolasin.

10. arkadaşlar bence sizin taktik hatanız var lf4 için kutu açacaksınız ama onunda vakti var ilk olarak urilerinizle anahtar almayacaksınız lf4 eksik ve bu kadar söyleniyorsanız sizin havoc ve herculeslerinizde de eksik vardır urilerile zeta veya kappa (eksik olan tasarıma göre) yapacaksınız buradan gelen anahtarları da lf4 gününde değil (çünkü lf4 bulmanın çok yolu var apis ve zeus için ise çok fazla uri gerekli o kadar kasmak gerçekten çok zor) zeus gününde açıcaksınız zaten zeus günü benim şansıma mı bilmiyorum apiste bol geliyor yani bu yolla apis ve zeusunuzda fullersiniz geriye tek lf4 kalacak onuda zaten zetadan ve kappadan gelen anahtarla bulursunuz 2-3 tane kappayı yaparkende çıkar biraz zaten 10 iris olduktan sonra kasılmak daha kolay olur epsilon yapıp daha fazla lf4 elde edersiniz ama anahtar almak bence lf4 bulmanın en kötü yollarından birisi

uğraşıp didinip 43 lf4 yaptıktan sonra bu tip konular görünce insan oldukça sinirleniyor onuda söyleyeyim

11. Tom_Cat

Tom_Cat User

uridyum ile kutu açmayın çünkü Çıkma ihtimali çok düşük.ayrıca söylendiği gibi şansa bağlı değil.açacaksanız da 5-10 kutuyu geçmeyin bence.

12. biraz önce lf4 buldum... 2 tane etti... 4 ocakta sanırım başladım oyuna o günden beri en fazla 150 sandık açtım 2 lf4; 5 apis; 1 zeus açıldı sanırım... 286 tane de anahtar var hala... bu anahtarlarla 2 tane daha bulsam çok iyi olur diye düşünüyorum...

13. lf4 lerin satılmasına kesinlikle karşıyım.

-BOMBASTİK- bunu beğendi.
  14. ahmettyran

ahmettyran Guest

Eğer Lf4 50bine o kadar kolay alınabilecek bir şey olsaydı o zaman LF5 çıkardı. Yada şu şekilde konu açılırdı ; Benim gemim tamamlandı yeni bir şeyler çıkarın oyun sıkıyor. vs.vs.

15. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.