lf4 bulma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve düldül tarafından 25 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. düldül

düldül User

Yahu ben kaç yıldır oynuyorum ve kutu topluyorum ancak 1 veya 2 lf4 bulmuşumdur ancak yeni başlayanlar lf4 le gemilerini donatıyor bu nasıl bir iştir.bunun bir kolayı mı var bilen varsa söylesin ben sadece kapılardan şansıma gelirse bulabiliyorum bir de bu kapılardan lf4 almanın bir periyodu veya kuralı varmı

2. Merhaba ,

Epsilon ( İlk yapıldığında %100 olarak verir sonrakilerde şansa bağlıdır. ) , Kappa ve Hades kapılarından LF-4 kazanabilme şansınız var. Bunun haricinde korsan kutularından ( Yeşil , Sarı , Mavi ve Kırmıız ) açarak şansa bağlı olarak buluyor olabilirler.

İyi forumlar.

3. akrep

akrep User

100% olarak verir diyorsunuz ama ben alamadım kappa yaptım yine alamadım ne hercüles nede lf4 zetanın sayısını unuttum hala 8 havoc ben bıktım artık siz oynayın oyunu nuzu

kapılarda da hile yapılıyor oyunun acıklarına göre buluyorlar bize gelin ce de hile yapmayın deniyor ben artık bıktım oyun dan hep elim boş çıkıyorum kapılardan bizimde bi sabrımız var oyun da gemide hjepsi sizin olsun yaptığım zetanın sayısını unuttum ama hala 8 havoc kappayı ilk yaptım ne hercül nede lf4 verdi adamı biraz şevk de olmasa oyun oynanmaz hevesim kalmadı tkrar diyorum hesabımı silin

hesabımı silin boş gemiyle oynamak zor oluyor yaptığım kapıların sayısını unuttum ama hala8. havoc kalanıda banlayın olsun bitsin sizde kurtulun bende

ccok ciddiyim ya hesabımı kapartın yada adam gibi adam secmeyim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Aralık 2014
  4. Merhaba ,

Ben ilk yaptığınızda verir diye Epsilon için yazdım. Kappa'da 3 tane ödül 1 tane boş kısmı var. Hades kapısında ise kapıya girenlerin hepsine verebilir de vermebilir de bunu bilemeyiz.

İyi forumlar.

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ben kapilarda verilen lf4 havoc yada herkul de secildigini yada kisiye ayricalik yapildigini duusunmuyorum.ilk basta buglar vardi duzeltildi sanirim.gunde 3 kapi yaptigimda olmustur.bazen 3 unden de 0 almisimdir.havoc fulleme niyeti ile ard arda sadeece bir sure zeta yaptim taaki tamamlanana kadar.emin olun eninde sonunda tamamlaniyor.sirasiyla yapilmali o tamamlaninca kappaya gecin.zamanlamada onemli bence serverin sakin oldugu zamanlar daha ideal.ama aksam online saatinde de aldigim oldu.arada da lf4 verdi .illa odulu hrkul havoc lf4 dusunmeyip rutbeye,uriye beyaza da + oldugunu dusunurseniz bence daha iyi olacak moral acisindan.

6. webce

webce User

valla ben gunde 3 kapı yapan adama şaşırıyorum nasıl buluyor okadar gg yi anlamıyorum
    2 parça için 700 gg harcadım zetada ben haftada 2 kapı yapabilirken siz nasıl bir gunde 3 kapı yapıyorsunuz zaten işin acıgını bulmuş bu gunde 3 kapı 5 kapı yapan insanlar oyunun bugu o kadar çokki bulan soylemıyor kımseye kendı kullanıyor..... bilmeyen garibanda debelenıp duruyor birşeyler yapcam dıye

7. Bugla hileyle alakası yok güzel kardeşim günde 3 kapı yapanlar uridium çekip açıyorlar veya katlayıcı alıp kutu topluyorlar gg leri biriktirip 1 günde açıyorlardır. Bu kapı işi gerçekten kısmet işi ben 13 zetada 10 havoc aldım ama ne yazık ki kappa ve epsilondan lf4 ve hercül bulamadım arkadaşımda da lf4 ve hercül var havoc yok canını sıkma yapmaya devam et illaki fullersin :D

8. Tom_Cat

Tom_Cat User

Para harcayanlara çıkar lf4,ya da para harca diye lf4 çıkmaz.onun için uridyumlarını boşuna kutuya harcama bence.taktiği falan da yok.

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Düşünceniz çok yanlış para yatıran kişiler maalesefki 1 adım önde oluyor çok fazla uridiuma çok fazla kutu alıyorlar bu şekilde lf4 günü vs günlerde lf4 çıkartabiliyorlar.Veya uridium çekip üst üste kapı yapıyorlar buraya kadar haklısınız.

Ancak bu oyunun devam edebilmesi için ekipmanlara çalışanlara vs giderler olmadan bu oyunda olmaz.Bunların karşılanması için bu gerekli.

İyi forumlar

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sahsen ben az gg cogu uri cekip yaptim okadar uri cektimki sayisini blmem inat etttim havoc herkule..bu benim keyfim dedim ve cektim simdi durdum su haksiz kazanc onlenene kadar DO adaleti saglayana kadarda cekmicem uri dedim.ayricada para ile acana herkul havoc vermio oyle bir inanc yanlis yaklasik 40 zeta yaptim fullemeye.fark yok diger tur gg kasan ile bilesiniz.

11. Merhaba ,

Arkadaşlar kişilerin şans yada şansızlığına bağlı olarak değişebiliyor. Bazı arkadaşlar 15 civarı Zeta yaparak Havoc tamamlayabilirken bazıları 20-30 hatta 40 Zeta'da tamamlıyor yada tamamlayamıyor. Karamsar olmamak bence en iyisidir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.