lf4 bulmak

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by [_NIGHTSTALKER_], Oct 21, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 3 lf4 eksiğim kaldı, kappa mı yapmalıyım, epsilon mu sandık mı? hangisi daha çabuk olur. :)

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Her türlü şans ile alakalı ama kappa yapabilirsiniz en azından hercul yada lf4 şansınız %50.

CevrımDısı likes this.
  3. Hercüller tam şuan zeta yapıyorum anahtar birikiyor zeus gününü mü beklesem

4. Nefes

Nefes User

O zaman Zeus gününü bekleyiniz pvp haritalarında ve hatta konuyu incelerseniz bir fikir edinebilirsiniz.
    Korsan Kutularından Neler Çıkardınız ?

5. çok sağolun :)

Nefes likes this.
  6. epsilon

7. bence kappa kapisi yap ya LF4 alirsin ya herkules en iyisi o kapi bence
    simdi 100 kutu alirsin birsey cikmaz 4 kutu alirsin 2 LF4 cikar kutu acacaksan 4,2 4.1 4.3 haritalarinda ac bence

kolay gelsin

8. kesinlikle kappa yap hem hercules hemde lf4 için bendede 30 lf4 var bende kappa yapıyorum gerçi hoş 34 kappa 4 hercules ama olsun inadına kappa:)

9. sağolun arkadaşlar yorumlar için herküller tam ama yine de kappa yapalım baklım 100e yakın da anahtar var 2 katı lf4de yada zeusta açalım tamamlanacak mı.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bencede kappa yapmalısınız.Lf4 gelmesse belki hercules çıkabilir.İyi şanslar dilerim.

İyi forumlar

-RealMardin- and CevrımDısı like this.
  11. kappa dan umudumu kestim ben 22 kappada 0 herkül 2 lf4 gibi bir sonuç alınca :(((

12. VΛLVE™

VΛLVE™ User

epsilon bence hem mantıken 3lf4 eksik varsa bi zahmet herculde ful olsun

13. ÇORBACI

ÇORBACI User

kappadan şaşma

14. Adminim bir sorum olcak bu kappaya ne oldu böyle millet ne ödül alabiliyor nede kapı açılıyor. 2 bini aşkın gg bastım tık yok 116 da kaldı 115 ti daha doğrusu 116 yı 500 gg de geldi . Bu kadarda zorlaştırmayın artık oyunu. İyice cıvığını çıkardınız. Oyun kasmaları ayr bi dert zaten. Bi çözüm bulun artık şu sorunlara .

15. sence benim durumumda olan biri nasıl kappadan şaşmaz bu kappa nın bana bir garezi var sanırsam :D

16. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Zetadan gelen anahtarları LF4 gününde açarsanız bence bulma şansınız fazladır.Kapı olarak ta Kappaya devam etmelisiniz.

Keyifli Forumlar.

17. Rehber o eskiden lf4 gunu Lf4 cikmio zeus gunu zeus cikmio zeta kapisi yap 50 kapida anca full olur kappa ayni sey gecerli

kapi olayina gelince 400 500 bine anca kapi acliyor

oyun bitirmek icin oyuncu sogutmak icin elinden geleni yapiyorlar her aksam donmalar oyuna baglanmiyorsun

eskiden x3 kacirmazdim gunluk en az 6 saat takilirdim

eski dark nerde simdi dark nerde

Thread Status:
Not open for further replies.