lf4 çıkarma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Schatten_190 tarafından 16 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar kesin bi lf4 çıkarmak için kaç kutu açmamız lazım ? çıkarabilenler yazsın lütfen

2. :D kutu yapma kappa yap hercules lf4 al herculeslerini tamamlayana kadar sonra eksik mii kaldı o zaman kutu ac ben ilk başta kutu aldım açtım bir 1000 tane 24 lf4 buldum sonra hercul icin kappaya gectim ve şimdi 49 lf4 um var. ve son herculumu alamadım kim bilir daha kac lf4 vericek bu kapı bana :d yada kac guclendirici tercih senin ?

3. nasıl buldun o kadarı ya 500 kutu 1 lf4 açmadığım harita yoktu en sonki lf4 gününde

4. Tom_Cat

Tom_Cat User

kesin lf4 diye birşey yok ama 100-150 k uridyum ile 1-2 tane normal şartlarda çıkar.yani 80 kutu.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Korsan kutularından oyuncuların neler çıkardığı hakkında buradan görüş alabilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.