Lf4 etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve QWRETY21 tarafından 26 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. QWRETY21

QWRETY21 User

Arkadaşlar merhaba,
    Pazar günü kapı yapmak için 1,4 m uridiumum var.Lazer fırtınası etkinliğini duydum ve normalde hercules fullemek için kappa yapıcakken kararsız kaldım.Hangi lf4 türünü tavsiye edersiniz?Tavsiyelerinize göre hangi kapıyı yapıcağıma karar vericem.
    Gemi 22lf4 10 havoc 6 hercules.
    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

2. Merhaba,

Ben sizlerin eğer kapı yapacaksanız Magma LF4 yani Zeta yapmanızı öneririm.
    Daha faydalı olacağını düşünüyorum.
    Oyunculara karşı vuruşu arttırmaktadır, bu yüzden şimdiden yapabildiğiniz kadar yapın.

İyi forumlar.

3. WolfWar

WolfWar User

Hiperplazmoid için delta yapmak en mantıklısı olacaktır.

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Benim tavsiyem pazar günü hiperleri fullemeniz olacaktır neden derseniz.

Havoc hercül her zaman fullenir bu etkinlik az geliyor ve işinize yarar.

Normal lf4'leri geliştirme yapmaktan kurtulursunuz en azından.

Geminizde en az bence 25 tane hiper lf4 olsun

Keyifli Forumlar.

5. QWRETY21

QWRETY21 User

Haklısınız bence de en iyisi hiper ama hafif konfide lf4 sayımız düştüğü için dp oranları farklı olucaktır diye düşünüyorum.Ağır konfiden hafife geçtiğimzde dp düşücektir değil mi?

6. xxNamikaze

xxNamikaze User

Evet ben şahsen zeta yapacaktım. Apis ve Zeus için Zeta yapmaya devam edicem. Magma alıcam şuan hiç yoktan 16. seviye geliştirmeli LF4 hasarına sahip pvp bonusu olsa da olmasa da şahsen benim planım yani hayalimdeki gemi Goliath Surgeon gemiye ful Hiperplazmoit, Diroitlere ise ful 16. seviye geliştirmeli kararsız koyar yoluma bakarım düşüncesindeyim. Tabii Hiperleri fullemek zaman alıcak. Bu etkinliğin tekrar gelmesi lazım ama bu etkinlik tekrar geldiğinde ful spartan olmasam bile herculeslerim falan ful olur az çok kararsız kasmış geliştirmeleri yarılamış olurum. Birikmiş elit mermim de olur 15-16 Delta yaparım o gün paso elit sıkarak işi kapatırım. Sana da bu tarz bir yol çizmeni tavsiye ederim. İyi forumlar.

7. Soyuz*

Soyuz* User

Böyle etkinlikler yeni oyunculara faydalı olmuyor, fullerin elinde kullanmadığı milyonlarca uridium var yüzlerce zeta dönüp onlarla aramızda olan makası iyice açacaklar.
    Bence herkülünüz eksikse kappa, havoç eksiğiniz varsa zeta yapın.
    Özellikle kappa çok lanet bir kapıdır bu kapıya olan hazırlığınızı 3-4 lf4 için bozmayın zira ilerde çok uğraşabilirsiniz.