lf4 fulleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WasWhere tarafından 14 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WasWhere

WasWhere User

beyler epsilon kapısı mı yoksa zeta kapısı yapıp havoc tamamlarken korsan ganimetimi ayrıca havoclardan sonra ne yapmak lazım epsilon mu yoksa zeta devam mı tüm uri korsan ganimeti mi bu konuda bilen birisi yardımcı olursa iyi olur

2. Merhaba ,

Karışık götürmeyi deneyebilirsiniz. Yani 2 epsilon 2 zeta sonra 2 epsilon 2 zeta gibi yapabilirsiniz.

Kapılardan gelen anahtarları biriktip daha sonra açabilirsiniz. Bana göre LF-4 , Havoc , Hercules diye olabilir yada Havoc , LF-4 , Hercules şeklinde de olabilir. :)

İyi forumlar.

3. WasWhere

WasWhere User

dikkate alacağım modum varmı başka tavsiyeniz anahtarları biriktireyim mi dersiniz

4. Merhaba ,

Şu anda aklıma çok fazla birşey gelmiyor ama anahtarları biriktirin şöyle 200-300 filan olduğu zaman özel bir gün'de açarsınız.

İyi forumlar.

5. WasWhere

WasWhere User

yinede saolun modum şansıma 1 kez çıktı lf4 fazla açmamıştım 10 tanede çıktı ama sonrasında 100 tane açmışımdır ama zararda da değlim hani lf3 bo2 çıktı :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.