lf4 fulleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .TÜRKMEN. tarafından 8 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

s.a arkadaşlar. umarım dogru bölüme açıyorumdur. benim bi sıkıntım var oyunda. 11 lf4 full diroit 10 havoc gemim var. fakat bir türlü lf4 yapamıyorum. sadece lf4 de degil her şey ayrı bir sıkıntı. zetanın 3 bin gg ile zor açılması gibi. bu hafta oyuna 180 tl ile 1.500.000 uri çektim. eksik kalan 5 havoc için ve 14 zeta da tamamladım. gelen anahtarları açıyorum sürekli kalkan, lf3, ve fazlası ile modül çıkıyor. daha önce lf4 günü dahil olmak üzere 2-3 sefer 300-300 anahtar ile sandık topladım fakat 2-3 lf4 den yukarı çıkamadım. sizden yardım istiyorum artık bu hafta yine 1m uri çeksem sandık ile birşeyler yapılabilir mi? yoksa bu işden vazgeçip kappa ve epsilona mı yönelsem? indirim+vip+katlayıcı bulunmakta gemide. şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim.

2. Merhaba ,

Genel olarak şans işi fakat bir çok kişi Zeus yada 2 kat LF-4 günü açılmasını söylüyor. Fakat tekrar söylüyorum genel genel olarak şans işidir.

İyi forumlar.

3. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

modum inanın daha önce ki günlerde topladım fakat 2-3 lf4 harici bir şey bulamadım. aynı klandan olduğum bir üye aynı günde 400 sandıktan 16 lf4 bulurken ben 300 ile 2 zor buldum.insan korkuyor artık ya vericeğim para boşa giderse diye. sandığın bana vereceği lf4 harici şeyler hiç işime yaramıyor çünkü. 1m uri ile indirim+vip de var epsilona yüklensem acaba lf4 yapabilir miyim? hem tp yaparım. tecrübeli olan arkadaşlar yorum atarsa benim için iyi olacak. sıfırdan gemi kasmak çok zormuş gerçekten :) iyi günler.

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

demekki şansın yok zorlama derim anahtara veceğin paraya epsilon yada kappa yap hem tp şp kasarsın hemde lf4 ihtimeli %25 oluyor

5. kutu açarken besmele çek faydası olur :D :D

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

konu doğru bölüme taşınmıştır

iyi forumlar

7. ben fatiha okumuştum çıkmıştı :D (ciddiyim)

-Andromeda- bunu beğendi.
  8. kardeşim şans 4-2 de koşelerde aç ama ben bi yerde açıyorum iyi malzemelr çıkıyor oze gun dışında açma ha bide bir arkadş x-7 kestiigin bos kristalın kutusunu al dedi ama daha kutu duşmedi
    x-6 da talon kesince kutuyu al ve cubi yap cubi kesilince bekle ortalıkta çıkan butun ganimet kutuların al
    5-2 kamufle ol ara

bide hani yartık çıkıyordu ya x-3 x-4 gidip geliyodu adını unutum onu kes al çopunu harf yyazp bas lf4 çıktı arkadşıma fuledi birden lf4 ve inan lf3 leri 15 taneydi şans

9. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

ben şanssızım diyom sen çekiliş diyon :) bu hafta bi daha uri çekip 2 kat lf4 bekliyecem artık çıkmazsa epsilondan çıkmam. cevap yazanlara teşekkür ederim.

10. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

dün epsilon açayım dedim 2400 gg ile açıldı. artık lf4 den vazgeçtim. olmayacak bu gidişle.

11. Ancasin

Ancasin User

Ben şimdiye kadar 80-90 anahtarda 1 lf4 buldum hep, en sonki özel günde 232 kutuda 0 lf4. Anahtardan vazgeçip epsilona karar verdim şahsen :)

12. herkül varmı bilmiyorum ama yoksa ona bas bence hem herkül yaparsın :)

13. HolyAshura

HolyAshura User

1Buçuk yıl önce (çalınan çarımla) oynarken goliydim 4lf3 gerisi lf2 di 7tane kalkan vardı b02 ve canım sıkıldı x3 de orta altta kutu açtım lf4 çıktı sonra oyundan çıktım geri girdim orta üstte açtım Sentinel çıktı Sonra bidaha yapim dedim altta ama roket çıktı :S

Şans var bende biliyorum ama değişik değişik yerlerde aç geldi bana.

Not:Sentinel sonum oldu.Adamlara okadar çok öldümki Uri 0a dayandı bende Vengaya full hız kastım öle oynadım sonra işte çar çalındı.

14. Merhaba ,

İmza kısmınıza çok ekleme yapmışsınız. Forum İmza Kuralları 'nı inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

15. Bence arge yap lf4 çıkmıyorsa.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.