Lf4 Geliştiremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WTUlucTR tarafından 4 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WTUlucTR

WTUlucTR User

Adminlerim sizden yardım istiyorum benım bir lf4 üm var 3. seviye 4 yapmak için 3 defa geliştirme denedim 1. si %70 olmadı 2.si %70 olmadı 3.sü %85 yine olmadı ben artık bir sorun olduğunu düşünmeye başladım 7-8 k uri harcıyorum hepsi boşa gidiyor ? yada benim şansımamı mantığı yok yani bu kadar yüksek rakama üst üste olmaması

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

%100 yapmadığınız sürece, geliştirmelerin başarısız olma olasılığı her daim mevcuttur.

İyi forumlar.

3. Nefes°

Nefes° User

%100 dışında yapılan geliştirmeler çok şanlıysanız olabiliyor ama size tavsiyem uri kaybınızın olmaması için %100 dışında yapmamanız olacaktır.

Özellikle ayda bir gelen %25 geliştirme indirimini takip ederek belirli bir miktar uri kazancınız olacaktır.

4. Her ay kesin olarak geliyormu ve tarihleri bellimi. Birde kaç saatlik oluyor.

5. Nefes°

Nefes° User

*** forum takvim kısmını takip ederseniz hangi gün denk geliyorsa görebilirsiniz yanlız aylık olarak değil haftalık yada 10 gün baz alınarak yayınlanıyor sürekli takipte kalınız.

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Lütfen link paylaşmaktan kaçının. Görevliler dışında, forumda link paylaşımı yasaktır.
    Merhaba,

Takvime buradan ulaşabilirsiniz. Ayda bir, bir saatliğine gelir, gelecek olan da genellikle takvime işlenir.

İyi forumlar.

7. Bana kalırsa geliştirme indiriminin olduğu zamanlarda geliştirmelerinizi yapın, daha sağlıklı olur.

8. int1-1

int1-1 User

WTUlucTR kardeş sana bir taktik verim 15 tane karışık bo2-iris-lf-4 lerini % 25 ile geçir en baba 7-8 tane geçer slotun geçer

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Temmuz 2018
  9. WTUlucTR

WTUlucTR User

teşekkür ederim bir deneyeyim benim şansıma 2-3 tanesi geçer ama mantıklı gözüküyor :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.