LF4 Geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TλΞЏηδεaτΗΛssα§§in™ tarafından 24 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 35 lf4 + 10 iris (hepsi full geliştirme) seprom veya güçlendirici olmadan maksimum vuruş ne olur?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hesaplamadan birşey söylemek zor ancak seprom güçlendirici olmadan 50.000 üzeri olur diye düşünüyorum x4 ile.

İyi forumlar

3. Seprom ve güçlendirici olmadan 100 bini çok rahat görürsün. Benim sadece LF4 ler geliştirmesiz, sepromsuz 95 bini geçiyor..

4. bu söylediğin rakam peki hangi cephaneyle? RSB oldugunu düşünüyorum. X4 için biraz fazla geldi sanki

5. RSB Beyaz karışık :) Seprom + Çiftle x4 ün 85 bini bulur ama seprom ve güçlendirici olmayınca RSB beyaz 95-110, düz beyaz 40-50 bin filan olur

6. :D şimdi yattı kafama. Teşekkürler cevaplar için lf4 lerimi fulleyebildim sonunda ama sadece 6 tanesi geliştirmeli (5 tanesi HİTAC :) ) acaba değecek mi kasıp harcadıgım uriye diye sordum

7. Pek değmez diye düşünüyorum sen kalkanları geliştir LF4 den önce daha faydalı :)

8. kalkanlarımda sıkıntı yok ya çok şükür 16 tanesi full digerleri 11-12 karısık onlarda yetiyo :) geliştirmeyle hercules tamamlama arasında kalmıştım ama sanırım lf4 geliştireceğim. pala,kutu ve spaceball ile kaç tane kappa açarsam kardır artık

9. 22 Kappada full hercules dolaşan var, 25 Kappada 2 hercules alabilen var, bkz. @.TÜRKMEN. , 25 Kappada 4 hercules alabilen var, bkz. @●BMW●M●POWER●, Hiç alamayan da var :) Kappa biraz adaletsiz bir kapı gerçekten..

10. ya aslında umutlu gibiyim :) 14 kappa 4 hercules ama yine de önce lf4 geliştirmelerinde karar kıldım kalkanım fena değil su anda yani vuruş biraz daha önem arzediyo sanırım su anlık. su anda yukarıda bahsettiğim tek tük güçlendirmeyle sepromlu x4 ile 45-50k civarı vuruyorum.
    EDİT: Şu an kappa yapıyorum sonucu bildiririm burdan :) garip olacak ama lf4 isteğim sıfır :D varsa yoksa hercules

:mad::mad::mad::mad:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ağustos 2014
  11. 34. LF4 deyken LF4 görevi yapıp sonuncuyu çıkarmıştım, o gün yaptığım kappa LF4 verdi. 36. yı da pete takıyorum artık :)

12. LF4 tamam etmeye çalışırken iyi kötü zorlanırken şimdi peti fullemek üzereyim :) kronosu açmak için epsilon lazımdı 1 tane dün tamamladım LF4 geldi etti 40 :) dediğin gibi PET yaşadı maşallahı var ya protokol olmadan x4 ile 7k atıyo :D PET için iyi bi rakam mı değil mi bilmiyorum ama ben memnunum durumdan :)

13. Petle X4 den 13 k da gördüm ben RSB de katsan 32 bin vurabilir bi pet :D

14. valla iyi işmiş o zaman çok güzel rakam :) şu pete bi tasarım da gelir yakında 32k vurabilecekse eger yani :)

15. Tasarım gelsin de 40 k mı atsınlar :D Boşver kalsın böyle :D

16. :D bende aslında korkumdan dedim :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.