lf4 görevi sorum var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●√↔F♥Я↔VΞNĐΞTTΛ●тüяк tarafından 19 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler benm mars bayrağı altında görevini almam için son 1 görev kaldıda görevi okurken en altta 5:00 altında kal diyor o 5 dk mı 5 saat mi anlayamadım bide görevi yapanlar varsa tahminen ne kadar zamanınızı aldı yazabilrmisiniz

2. Ancasin

Ancasin User

LF4 görevi için gerekli olan görevlerden sadece iki tane battleray görevi kaldı, diğerlerinin hepsini yaptım. Bahsettiğin görevin resmini atarsan yardımcı olabilirim demiştim istersen.

3. hıh şimdi okudum az önce gözümden kaçmış , (resim atmayı hatrlamıyorm bayadır formda yoktum ) sorum şu mars bayrağı altında görevinde 5:00 altında kal diyor görevin en altında yaplması gereknlerde ben onu merak ettm 5 dk mı 5 saat mi dye .
    bide bu görevi önceden yapanlar varsa zormu onu merak ettm

4. Ben yaptım o görev çok kolay. Öncelikle orda endrium topla filan ben ilk anlamadım tek tek 1000 endrıum topladım petle :D :D :D sonra x-4 te prometium olmayınca kargo kutularında oluyormuş anladım.

Neyse soruna gelirsek görevin sadece sonunda süre başlıyor.Düşman x-1 ine gittikten sonra 5 dakika içinde bir görev denetim kulesine gitmen gerek.

5. AJP İlew oluyorsa 10 sn demek :) ?

6. görevi iyi anladım bugün yapıp lf4 ümü alırım inş :) tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkrler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.