LF4 Görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 22 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba seviyem 20. ve görevlerde ''Mars Bayrağı Altında'' adlı bir görev var ve bu görev lf4 veriyor. bu görevi nasıl acabilirim acaba bir bilgisi olan var mı?

2. Görevin üzerine tıkladığınızda , Fare imlecinizi görevi kabul et yazısının üzerine getirin.

Görevi yapabilmek için tamamlanması gereken görevlerin listesi ve bu görevlerin kaç tanesini yapıp , yapmadığın orada açıkça görünür.

İçerisinde özel ödül bulunduran çoğu görevi yapabilmek ( kilidini açabilmek ) için diğer görevleri tamamlamanız gerekmektedir.

İyi forumlar

3. diğer görevler neler işte onu bulamadım ben bu görevde görevi kabul et yazısına tıklıyamıyorum.

4. Zaten tıklamayacaksınız , Fareyi üzerine getirip biraz bekleyin , görevlerin listesi belirir.

Yeşil yazanlar yaptıklarınız , Kırmızı yazanlar henüz tamamlamadıklarınızdır

Yapamadı iseniz ben bir ekran görüntüsü aldım , Buyrun ;

Ek olarak bu konu daha öncede açıldı , Lütfen konu açmadan önce önceki konulara biraz göz atın

5. cok teşekkür ederim. yapmam gereken 12 görev daha var. .)

6. Merhaba ,

Resimdeki gibi şirketinize bağlı olarak xxx bayrağı yani Mars , Earth , Venüs diye değişebilir. Görevi kabul et kısmına gelince yapmanız gereken görevler çıkıyor.

İyi forumlar.

Foward_Unto_Down bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.