LF4 Günü 177 Anahtar 9 Apis 0 LF4 Saçmalığa Gel..!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ▬▬[__ΘΜΛЃ__]▬▬ tarafından 21 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1,5 küsür aydır sabırsızlıkla beklediğimiz LF4 günü bugün çıktı ve onun verdiği heyecanla kutu açtık. Ve gel gör ki darkorbit yine yapıyor yapacağını. 177 anahtar az değil dolaşmadığım haritada kalmadıve defalarca üst üste açtığım anahtarlar ve karşılığı hüsran. Adı üstünde LF4 günü. Bu durumda napılabilir forum MOD larıi kalkıpta buna şans demeyin. Bu oyun strateji oyunu kalkıp bütün herşeyde kullanıcının şahsına ve bahtına bırakmayacak ilgili yöneticiler. Defalarca bunu forumda dile getirdim bu oyunu şansa çevirmyeceksiniz.Bu oyun strateji emek gerektiren bir oyun ise öyle kalmalı. Çıkardılar bir havoc ve lf4 saçmalığı onca gün vaktinden kaybet emek ver çıkmadı. Sonra buraya derdini yaz karşılığı bu oyun şans işi diye bir cevap al.

Lee__41 ve VAHŞİ_CİN bunu beğendi.
  2. Tek kelime ile sana katılıyorum o kelime ise ŞANS :D

3. kardes sana bi tiyo verim dinlemen sana kalmış kendine bi harita sec mümkünse gece girmeye calıs en püf nokta haritada senden baska toplayan olmaması eger tek basına toplarsan yakalarsın onune gelen hepsini ac lf4 buldugunda sadece 1 kutu daha ac cıkmazsa harita degistirip bu sekilde devam et bak ben 85 sarıda 9 zeus yakaladım biraz gec buldum bu taktigi lf4 2 kat da denemedim ama paralı mavi kutu almıstım 20 tane bu taktikle 3 tane cıkartmıstım tamamladıgım icin daha gerek kalmadı..

4. Kardeş inan belki bu oyunda benim kadar taktik deneyen olmamıştır desem abartmış olmam. Ben sürekli önce ki zamanlar 2-2 de açardım kutuyu ve boş geçmezdim hatta gemi tasarımı bile çıkardım 100-150 anahtarda. Burda sıkıntı taktik değil sen 177 anahtarla inan hangi haritada açarsan aç elbet kayda değer bi lf4 çıkarırsın. Sıkıntı şurda LF4 gününde 9 apis nedir yaw yapılacak iş mi bu?

5. Merhaba ,

Elinde tek anahtar olup kutu açanlar LF-4 yada tasarım bulabilirken çok kutu ile bulamayanlarda oluyor. Bu konuda sizin şans yada şansızlığınız diyebiliriz.

Ayrıca imza kısmınızdaki bağlantı link'ini kaldırınız.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.