LF4 günü hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ===iceberg=== tarafından 16 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LF4 günü geldiği zaman yeşil ganimeti para ile satın alabiliyormuyuz? Eğer cevap evet ise fiyatlandırma hakkında yardım istiyorum

2. Merhaba ,

LF-4 günü çıkmayabilir fakat arada sırada " Ganimet Anahtarları & Günlük Dosyaları " çıktığı zaman yeşil ganimet anahtarları payment ile alınabiliyor.

İyi forumlar.

3. fiyatlandırma biliyormusun adminim

4. Merhaba ,

Ayrıntılı bilgi yok maalesef. Şahsen alırsam dükkandan uridium ile alıyorum yada kapılardan gelmiş olanları kullanıyorum. :)

İyi forumlar.

5. son sorum adminim mavi ganimet mi alayım lf4 gününde çıkan yeşil ganimetleri mi hangisinde lf4 çıkma ihtimali daha yüksek?

6. mega$06

mega$06 User

Parayla normal ganimet alırsan zarara girersin x3 zamanı uri çekip indirimle alırsan normal anahtarları daha ucuza gelir

7. Merhaba ,

Açıkçası biraz da imkansızlık diyelim :D Mavi ve Kırmızı anahtar almadım. Aralarda hediye v.b. şekilde gelenleri kullandım. Genel olarak yeşil kutu açıyorum fakat çok sık açmıyorum. :D

İyi forumlar.

8. en azından açık sözlü bir admin :)

9. twichde 19 eylül de lf4 günü olucağını soylediler şuanda dükkanda dosya indirimde belki anahtara turuncu indirim gelir uridyumunu biriktir al lf4 gününde açarsın

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Darkorbit facebook sayfasında yayınlanan bilgiye göre bazı etkinlikler;

Bu tarihlere hazırlıklı olunuz. Ve görüldüğü üzere 2 gün sonra LF4 günü var, bugünde yeşil ganimet anahtarı satıştadır. Bir gün boyunca kalacaktır diğer günlerde kaybolabilir. Almayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız.

İyi Forumlar.

11. ÇORBACI

ÇORBACI User

x3 günü normal yeşil anahtarla lf4 arayın yoksa maviymiş kırmızı kutuymuş para tuzağı hepsi

12. uri ile x3 te yeşil ganimet al ölemi ara diosun Çorbacı

13. Kardesim suanki indirim cakma indirimdir.Yani darkorbitin yaptigi en sacma indirim gunluk dosyalari: anahtarlar:atlama kuponlari falandir.Cunku 55 Tlye 120 yesil anahtar alabiliyosun bunun yerine 55 tlye 225 k yri+1 hafta %25 indirim alsan+%15 de vericek buyukihtimal toplam 1 anahtar 900 uriye dussecek ve sen250 anahtar alacaksin.Yari yariya fark var karar senin.Benim soyledigim urini biriktir 1 hafta indirim al(%25 ,3.5 tldir.) ve hepsini anahtara bas cumartrsi ac.

14. mantıklı :) acaba x3 çıkana kadar yeşil ganimet mevzusu devam eder mi ? Sizce darkorbit bunu akıl etmemişmidir

15. lf-4 gunleri bazen 24 saat bazen ise 48 saat suruyor.Yani pazar x3 e denek gelebilir.Fakat denk gelse bile denk geldikten sonra hemen acmalisiniz sureniz kisiyli olacak.Onerim diger Lf-4 gunune kadar biriktirmenisZ

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.