Lf4 günü hangi günlere denk geliyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crux20 tarafından 27 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crux20

crux20 User

şuan elimde 568 tane anahtar var.lf4 gününün gelmesine 2 hafta var daha desek 750 anahtar olur bende.size sorum şu bu lf4 günleri hafta içi mi geliyor yoksa haftasonu mu ? eğer hafta içi gelirse açamam çünkü okuldan geldim yemek yedim dinlendim tv izledim ailemle muhabbet ettim derken saat 6-7 falan oluyor.1 saat ders calısma falan bana ortalama 1 saat kalıyor.o 1 saattede 50 60 dan fazla kutu acamam.eğer cumartesi yada pazar günleri geliyorsa sıkıntı yok sabah 9 dan baslarım kutu açmaya akşama kadar bitiririm.

asıl demek istediğim şu ; helix günleri hafta içi mi cıkıyor hafta sonumu ? eğer hafta içi çıkıyorsa tüm kutuları biriktirecem 15 tatile kadar 4000 kadar anahtarım olur belki geçer 15 tatil boyunca açacam hepsini.yada yazı bekliyecem 10 bin kadar anahtar açacam.

2. Bilgime gore hafta ici ve sonu farketmiyor herhangi bir gunde gelebiliyor, Bazen 1 hafta bazen 2 bazende 1 ay icinde gelebiliyor.Bazende 10 gun icinde 2
    kere geliyor.Admin mod cm vs lere sordugumuzda sistem belirliyor diyorlar o yuzden çok onceden zamani bilemiyoruz.Ama twitch yayinlarinda ya da forumda bazen yaklasik 4 5 ila 7 8 gun onceden duyurulabiliyor.

Son düzenlenen: 27 Eylül 2015
  3. Her an çıkabilir :) Cumartesi çıktı geçen yani ama değişebiliyor

4. Merhaba,

Lf4 günlerinin geleceğini cuma günü 20:00 de yayınlanan twitch yayınından öğrenme veya facebook gibi sosyal medyalardan Darkorbit Resmi Sayfasını izleyerek öğrenme ihtimaliniz var altını çiziyorum sadece ihtimal :) Bazen söylenebiliyor tavsiyem twitch ve sosyal medyayı takipte kalınız.

Onun dışında ne zaman olacağını öğrenme ihtimaliniz yok hafta içi de olabilir hafta sonu da tamamen şans işi.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.