LF4 GÜNÜ LF4 ÇIKARMAK

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ANTİBİYOTİK tarafından 15 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Mod. ve Tecrübeli oyuncu arkadaşlar;
    Eski'den beri oyunu oynayanlardan edindiğim bilgiye göre kutudan Lf4 çıkarmak için 2 kat Lf4 çıkma günü'nü beklemek anlamsız diyorlar!..
    Çünki "herkes o Lf4 günü'nü beklediği için o haritadaki kutu açan kişilerin sayısı bir anda 4-5 katına çıkıyor ve bu'da haritada'ki o kutunun size isabet etme olasılığını düşürüyor" diyorlar!..
    Bu konuda sizin düşünceleriniz nedir acaba bu teori doğrumudur?

2. Jedi-Dogan

Jedi-Dogan User

ben normal günde 100 kutu açtım en iyi çıkan şey kalkandı lf4 gününde 25 kutu aldım ilk kutuda lf4 çıktı maşallah :D

OoO_NuC3R_Tr_OoO bunu beğendi.
  3. ODA GÜZELMİŞ KARDEŞİM O ŞANS BİZLERE VURMUYOR

4. Jedi-Dogan

Jedi-Dogan User

yok ondan beri 400 kutu açtım 0 lf4 :D

5. Eğer bu teori doğru ise normal günde kutu açmak Lf4 gününden daha karlı!!
    Mesela ben geçen seferki Lf4 gününde 150 tane kutu açtım ama hiç Lf4 çıkmadı ama
    önceki gün normal günde 45 kutuda 2 tane Lf4 çıktı.

6. skayra1

skayra1 User

normla gunlerde ben acıyorum gunde 5-10 tane arası oluyor genelde. yaklasık 20gundur deniyorum ama normal gunlerde de biseler vermiyor. verdigi seyler roket, mayın,xenomit, gg için enerji, bazen günlük dosyasıu ve genelde destek cıkıyor. lf4 veya tasarım tarzı birseye yaklaşık 3 aydır rastlıyamadım.
    Toplu olarak etkinlik zamanları 50-200 arası aldıgımda oldu onlarda aynı durum tekrar etti.Yani en az 4 aydır lf4 yok o kutularda.Arkadaslarımda deneyip duruyor lf4 buldum diyewnolmadı daha. Darkorbit yönetimi tüm lf4 leri kendilerine saklıyorlar anlaşılan

7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Tamamiyle şans meselesidir, arkadaşalrda başına gelenleri belirtmiş, bende normal günde 5 anahtarda lf4 yakalarken, lf4 gününde 5anahtarda 2adet yakalamışlığımda var :) herşey olabiliyor. Konuyu gerekli kısıma taşıyorum.

Keyifli Forumlar

8. ben eski çarımda farklı günlerde toplam 5 ya da 6 kutu açmışımdır ve 2 lf4 çıktı :D

9. kutularda lf4 veya tasarım bulmak tamamen şans işi ister lf4 gunu olsun isterse normal gün olsun şansına ne zaman cıkarsa,Şans işi olmasının tek nedeni bulma yüzdesinin çok düşük olması samanlıkta iğne arar gibi lf4 arıyoz...
    mesela ben zeus gununde elımdeki son 1500 uriyle 1 kutu actım spectrum cıktı,
    başka bi günde 3 kutuda diminisher cıktı,
    en son lf4 gununde 100 kutu actım ilk 30 kutuda 3 tane lf4 buldum...
    bunlar iyi anılarım kötüleride var 350 kutuda sıfır çektim mesela...

porsukcan32 bunu beğendi.
  10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kutunun içindeki belli değil bunu söylemeliyim ilk önce.Bizlerle paylaşılmayan oranlar var lf4 gününde bu oranlar artıyor yani toplayan kişi çok olunca şansınız düşmüyor :)

İyi forumlar

11. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence lf4 gününü beklemelisin çünkü düşündüğün gibi değil yani kutuların içine en baştan eşyalar konulmuşta açan kişi alıcak gibi değil her açtığın kutudan lf4 çıkarma oranın yükselicek

12. Jameika-TR

Jameika-TR User

Tamamen şans içi lf4 günüymüş falan hikaye cikmayınca cıkmıyor ama illa kafaya koydussan günde kestiğin npcden cıkarsa acmanı tafsiye ederim veya günde 1 2 tane aça bilirsin.

Dip not : 8 - 9 tane vardı 4 ü lf4 gününde her gün oldugu gibi fl4 günlerindede 3 tane actım kestiğim npcden cıkarsa kesin acıyorum cünki diyerlerinden farklılar bi süre sonra kayboluyolar ve sana diye cıkıyor sonucta

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  13. katılıyorum bnde kestigim npc den çıkan kutuları açmaya çalışıyorum. ama daha lf4 e rastlamadım. bakıyom hemen geri kayboluyo. o yüzden bi 4-5m uri çekip 2500 anahtar alıp kutulara yanaşasım var :)

14. Jameika-TR

Jameika-TR User

İlla lf4 istersen kapıları düşünmelisin :) 4-5 m uri bi araba parası :)

porsukcan32 bunu beğendi.
  15. zevk meselesi bu oyun. istedigim kadar para yatırır çekerim uriyi keyfime bakarım. ben bu oyundan zevk alamayacaksam niye oynayayım ki? kapı dedin kapılardan çıkma olasılıgı daha az bnce. hem en kötü bi 250k harcıyacam bi kapıyı açmak için o da lf4 verirse daha vermezse elde var sıfır. 250k urilik anahtar alırım hiç olmaz en kötü bi 50li kamu apis parçası belki tam apis lf4 tasarım çıkma şansı var. uriyle kapı açmak mantıksız geliyor niye dersen ilk 10 daki sıralamaya oynayanlar uri ile kapı açar. sıralamayı kaybetmemek için. bn sıralama 1015 niye uri ile kapı açayım ki sokaktamı buldum uriyi daha bi ton eksiğim var. lf4 apis zeus gelitirme bunlar eksik bnde :) :)

Jameika-TR bunu beğendi.
  16. titans___

titans___ User

kapı için illa uri olmasada olur pal de var ama palde durmak zor oluyor şansızım lf4 de sıkıntım yok kappadan dertliyim yine lf4 verdi ya neyse bir ara öyle oluyormuş epsilon üste üste 4 defa lf4 vermişdi ama şimdi sevmiyom da yapmıyomda okapıyı ya şimdi kalkanları geliştirdim akıntıya kürek kappadan hercule çıkarma adam 18 kapı yapmış bakdım hercule tam bende 2 tane ilkde geldiydi şimdi o da yokmuş ne oluyor böyle çözemedim olanıda alsınlar bırakalım başka oyuna gidelim şimdi önceden yapanlar kolay yaptıda şimdi mi zor bunlar kadir gecesi mi doğdu napalım hocam

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.