LF4 GÜNÜ NEZAMAN ACABA ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DİKKAT!GemideSopaVar tarafından 31 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SON 1 HAFTADIR NERDEYSE 1000 YAKIN KUTU ACTIM ZEUS 1.150.000 URİ İSTİYORDU 424.000 İSTİYOR APİSİM VAR 2 Cİ APİSE 1.090.000 URİ İSTİYORDU O 1000 KUTUYLA YEDEKLEDIM ARTI 4 LF4 VE 1 CİTADEL 1 DİNİMİSHER 15 KAMUFULE XL 10 15 TANE BO2 10 20 ARASI HIZ CIKARDIM LF4 CIKARAMADIM ACAMA LF4 GÜNÜ NEZMN BİLGİNİZ VARMII ACABA KUTULARDANDA PUSAT TASARIMI CIKIYORMU CERRAH TASARIMI NEZMN GELYOR :) ALN SİZE 1 KONUNUN İÇİNDE DOLU KONU :) ŞİMDİDEN KONUMU İNCELEYİP CEVAP VEREN ADMİNE TŞKLER :)

2. Merhaba ,

İlk olarak forumda tamamen büyük harf kullanarak mesaj yazmamaya dikkat edelim.

Önceden bilgisi gelmezse bilemiyoruz çünkü sistem otomatik olarak çıkartıyor. Bu nedenle net bir şey diyemiyoruz.

İyi forumlar.

3. Bir Sey Daha Dicem Efndim Terör Kapısına Giriyorum UberLordakumun Canını Bitiriyorum Oyundan Atıyor ve Patlamıs Oluyorum Bu 5 Kere Oldu Lütden Ya Beni Sonraki Bolume Atın Yada Benim Haklarımı Geri Verin İNternetim'de Hiç Bir Sorun Yok Bu Arada Kıyamet Senin Hastanım :) Seviliyon Kardeşim Soruma Cevap Verip Cevabmı Aldıktan Snra Konuyu Kitleye Bilirsin ? :)

4. Merhaba ,

Terör kapısında yapabileceğimiz bir şey yok kapıda 10 hakkınız var. Bitene kadar nereye kadar ilerleyebilirseniz oraya kadar gidebilirsiniz. Bahsettiğiniz şekilde kapıya müdahale edemiyoruz.

Teşekkür ederim sevenler vardır sevmeyenler de ben görevimi elimden geldiği kadar iyi şekilde yapmaya çalışırım o bana yeter. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.