lf4 günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 5 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. userqq

userqq User

arkadaşlar bende 26 anahtar var sizce bugün açayımmı yoksa zeus günümü bekleyeyim

2. Ekipmanlarını yazarsan daha iyi olur. Apisin ya da zeusun yoksa zeus gününde aç. Bolca apis parcası çıkar. İkisi de varsa lf4 gününde aç.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızın söylediği gibi,ekipmanlarınızı ve kutudan beklentilerinizi yazarsanız daha iyi olur.

Size LF-4 lazım ise,gününde açarsanız daha faydalı olur.

Keyifli Forumlar.

4. ne zaman acarsan ac eğer ki x2 nin üstünde şansın yoksa alacakların belli

5. userqq

userqq User

Apis zeus yok lf 4 apis parcasi ve tasarim cikarmak istiyorum.O zaman zeus gununde mi açayim?Gerci 26 anahtara cok birsey beklememek lazim :p

6. ZEHİR

ZEHİR User

Merhaba,

Henüz çok fazla anahtar mevcut değil elinizde. Acele etmenize gerek yok bence, biraz daha biriktirerek topluca açabilirsiniz. 26 Anahtardan fazla bir güzellik elde edemezsiniz :)

Keyifli forumlar.

7. userqq

userqq User

Adminim haklısınız anahtar sayısı çok az fakat ben kırk yılın başı gg biriktirip zeta yapabiliyorum çünkü serverdaki düşmanlar palla yaptırmıyorlar devamlı kesiyorlar.Sizce ne yapmalıyım uridium ile mi anahtar almalıyım bilemedim.Yoksa zetaya basmak daha mı karlı olur?Ama sayı az olsa bile ben şansıma güveniyorum daha önce 17 anahtarla 1lf4 2apis parçası ve sentinel çıkarmıştım.. :)

8. Apis ve zeus daha önemli. Zeus günü açarsan bolca apis çıkar.

9. M3T4

M3T4 User

Eger amacin zeus apis veya lf4 ise uri ile almalisin kutulari, 25 26 anahtardan bir sey bekleme derim. ben gecen helix gunu 500 kusur kutu actim ve cok guzel sonuc aldim. Post korsan kutularindan neler cikardiniz kisminda duruyor. Tavsiyem uri biriktir ve zeus gunu kutu ac, zeus ve apisini al. Kafan rahat olur. Daha sonra istersen lf4lerini tamamlarsin helix gunleri ya da zeta yapar havoclarini tamamlarsin gelen anahtarlari da helix gunu acarsin lf4 icin.

10. userqq

userqq User

Aslında aklımda uriyi zetaya yatırıp havoc fullemek ve anahtarları kullanmak vardı ama dediğim gibi gg kasamıyorum.Global avrupa1 serverındayım ve serverda türk klan sayısı az.Chatten palla klanı aradığımı belirtiyorum fakat kimse oralı olmuyor.Üstelik arkadaşım ya da beraber kasıldığım biri de yok.Kapıyı uri ile açmak istesem bile çok büyük miktarda uri istiyor.Zaten günde 1-2 saat zorla oynayabiliyorum o sürede de pek birşey yapamamıyorum.Arada bir katlayıcı çekiyorum ama dediğim gibi 1-2 saatte maximum 20k uri ve 100gg çıkıyor.Yazanlara bakıyorum saatte 75-80gg çıkıyor diyorlar ben anlamıyorum bir tek bana mı az çıkıyor bu gg.Zaten kutuyu 2-3 gün toplasam 4. gün sıkılıp bırakıyorum.Siz bana ne önerebilirsiniz nasıl kapı açmalıyım daha kolay bir yolu varmıdır?

11. M3T4

M3T4 User

Eger amaciniz zeta yapip havoclari tamamlak ise butun uri ve gglerinizi kapiya basmalisiniz, sadece bedava galaxy gates enerjilerini harcayarak yapamazsiniz, yaparsiniz da cok cok uzun surer. Onun icin diyorum iste, eger amaciniz apis zeus lf4 ise urinizi anahtara, amaciniz havoc ise butun urinizi kapiya basmalisiniz, bu sekilde kisa surede biter. Eger katlayici paketi ve indirim paketi alabiliyorsaniz bunlari alin. En azindan katlayici alip kutu toplarsaniz kisa surede kasarsiniz.

12. KANA-KAN

KANA-KAN User

Bu arada lf3 ve lf4 arasındaki farkı ben anlayamadım, hepsini tek tek koyup deniyorum aynı vuruyor bilen var mı?

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Avantaj kutularından çıkan GG miktarlarının yükselmesini istiyorsanız,katlayıcı almanız,Pet prokokollerini Kurtarma protokolü olarak dizmek ve Argelerinizi o yönde planlamanız gerekmektedir.

Keyifli Forumlar.

14. LF3 en fazla 150 vururken LF4 200 vurur.

Bunların minimum değeri vardı unuttum. 1 LF4 taktıysan fazla fark etmez.

15. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

LF-3 ve LF-4 lerin hasar tablosu ayrıntılı şekilde burada verilmiştir.

Keyifli Forumlar.

16. userqq

userqq User

O zaman amacım varımı yoğumu zetaya yatırmak.Peki ortalama kaç apıda 8-9 havoc çıkarabilirim acaba?Bir de apisi kaç parçadan sonra uri ile almamı önerirsiniz?(şuan 11 parça var)

17. DARKLORD

DARKLORD User

20 olunca alabilirsin. 20den sonra fiyat pek fark etmiyor ama sen yine de tablosuna bak vardı forumda
    havoc da tamamen şansa bağlı benim bir arkadaşım 9. havoc için 17 kapı yaptı :)

18. Bence zeus günleri kutu aç zamanla apis tamamlanır. Yinede uri ile alacam dersen 20-25 parça yeterli.

Zeta şans işi belki 50 kapıda belkide 10 kapıda havoc tamamlanır.

Havoc için çok güzel bi taktik verecem.
    1. Son bölüme gelince önce besmele çek Allah'tan iste,
    2. Sonra kendince bulduğun bi taktik varsa onu uygula :D

19. M3T4

M3T4 User

Benim tavsiyem once apis ve zeusunu tamamlaman. Simdi 10 havoc kazanmak sana hasar bakimindan asiri bir katki saglamayacak fakat eger apis ve zeusu alirsan cok guzel hasar artisi saglar. Zeus gunlerinde kutu ac, 20. parcaya gelene kadar devam et. 20. parcadan sonra daha fazla acmana gerek yok, 20'den sonra cikardigin parca basina droidi tamamlamacak olan uri miktari cok dusuyor, yani 20. parcadan sonra acmaya degmez. Buyuk ihtimalle apisin de 20. parcaya ulasmis olur bu surede, fakat diyelim ki ulasmadi, apisini 20. parcaya tamamlamak icin helix gununu bekle, boylece belki lf4'de cikarabilirsin. Apis ve zeusunu aldiktan sonra zeta kapisina baslayabilirsin. Benim havoclarimi tamamlamam 37 kapi tutmustu yanlis hatirlamiyorsam fakat bu kisiden kisiye degisiyor, bazilari 25 kapida tamamlayabiliyor. Ben mesela Herkullerim icin 19 kapi yaptim :D Bazilari 50 kapida tamamlayamiyor. Dilerim ki cok uzun surmez Havoclarini tamamlaman, dediklerime uymani da tavsiye ederim.

20. userqq

userqq User

Teşekkür ediyorum dikkate alacağım :)
    Şimdi sizin dediğiniz daha mantıklı geldi aslında zaten apis zeusu hallettikten sonra pallada ezemezler.Böylece ggleri kasıp devamlı zeta yapabilirim.Yardımınız için teşekkür ediyorum...

M3T4 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.