LF4 Günü

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Sætre tarafından 4 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sætre

Sætre User

toplam 173 tane kutu açtım ancak 0 lf4 verdi????

ezik gemi ile açıyorum vermiyor ful gemi ile açıyorum zaten lf4 işime yaramıyor 20 30 tane veriyor bu ne böyle şans mı şimdi bu yoksa ezik gemiler daha çok para yatırsın ugraşsın gelişemesin diye kurulmuş bir düzen mi?

2. Tamamen şans işi ama ben şahsi olarak haritalarla ilgili olduğunuda düşünüyorum ne hikmetse alt haritalarda daha çok çıkıyor

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Bu durum tamamen şansınıza bağlı maalesef. Ben şahsen bir haritada kutu açarken çok şanssız olduğumu hissettiğimde harita değiştiriyorum.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. mete210

mete210 User

Şans, şans, şans :(

5. Şansla alakası var ama şöyle de bir algoritma var. Tamamen misalen bir haritada 2lf4 çıkmışsa daha o haritada çıkmaz, anca diğer haritalarda da 2lf4 çıktığında tekrar o haritada 2lf4 çıkar. Daha farklı da olabilir ama benzeri olacaktır. Değerli malzemeler sürekli bir haritaya yığılmasın diye yapılmış bir algoritma. Eğer bir haritada değersiz malzemeler çıkıyorsa başka haritalarda şansınızı deneyin.

6. Quenn

Quenn User

ben charların şanslı yada şanssız olduğuna inanıyorum kimi char aşırı şanslı oluyo kimiside bahtsız bedevi misali oluyo :D bi arkadaşım var öyle şanssız artık şansı kırmak için totem yapmaya başladı ünvan değişip falan hahah :D bide böyle şanssız charı olanların nazarıda değiyo genelde :p:D:confused.:

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Oyunun bu döneminde lf4 ün eski değerini kaybettiğini düşünüyorum. Gerek takvimden gerek galaksi kapılarından zaten geliştirilmiş lf4 ler alınabiliyor. Bence kutularınızı lf4 için değil de apis ve zeus için veya prometheus lazeri birleştirmek için saklayın.

İyi forumlar.

Saldırı-Hattı ve Minerva bunu beğendi.