LF4 Günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crazytr123 tarafından 10 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crazytr123

crazytr123 User

Sayın modlarım yine lf4 günü iptal mi edildi acaba? Takvimde var ama anasayfada göremedim etkinliği. Geçen de aynısı olmuştu. Acil bilgilendirme yapabilir misiniz ona göre açacağım kutuları.

2. ateistkeci

ateistkeci User

İptal edildi tekrardan Zeus gününde açmanı tavsiye ediyorum bu yüzden

Fatih_beytr4 ve crazytr123 bunu beğendi.
  3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Cevabından dolayı @ateistkeci teşekkür ederim. Belirtilen etkinlik gelmemiştir. Bigpoint değişiklik yapma hakkını kullanmıştır.
    İyi Forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.
  4. the_flood

the_flood User

son dakika da bu saçmalık ama.bunun en azından 24 saat önce bildirmeleri daha etik olurdu.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bigpoint Firmasının böyle bir zorunluluğu olmamakla birlikte belirtildiği üzere değişiklik haklarını gizli tutmaktadır.

İyi Forumlar.

6. crazytr123

crazytr123 User

Ateistkeci ve sayın modum cevablarınızda ötürü teşekkür ederim. Bir şey daha var. Zeus gününde açın demişsiniz. Zeus gününde de LF4 çıkma olasılığı yüksek mi ve LF4 gününe oranla hangisinde açmak daha karlı?

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Size tavsiyem Zeus gününde açmanız yönünde olacaktır. Oyuncu deneyimlerime göre olasılıklardan çok Zeus gününün karlı olduğunu düşünüyorum.

İyi Forumlar

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  8. Sayın modlarım son bir haftadır LF4 gününü bekliyordum ve 2 dir iptal ediyorsunuz gerekçe sorduğumuzda da değişiklik yapma hakkımız var açıklama yapmak zorunda değiliz diyorsunuz , zaten çoğu oyuncu oyunu bıraktı kalanlarıda oyuncuyu ciddiye almayan tavırlarınızla bezdirmek mi istiyorsunuz oyundan?

9. crazytr123

crazytr123 User

Tamam teşekkür ederim. Kitleyebilirsiniz...

10. şu lf4 hastalığınız beni bitiriyor. kardeşim bak zeus gününde açarsan kutunu zeus apis lf4 alma şansın var ve zeus hiçte kolay alınan bir diroit değil. o yüzden gereksiz yere ortalığı zelzeleye vermemelisin. en doğru fikri sana fm vermiş zaten daha büyük sorunlar var oyunda lf4 gününün gelmemesine mi isyan ediyorsun ?

ateistkeci bunu beğendi.
  11. lf4 kasmış kişi olarak kasmaya çalışanlara bunu söyleyemezsin

12. Bak güzel kardeşim. lf4 istenmeden fazlasıyla elde edilebilen bir malzeme. lf3 den sadece tane başına 20 hasar fazlası var. zeta yaparak gidipte lf4 gününde kutu açmanın bir mantığı yok. çünkü ilerleyen zamanlarda o kadar çok birikiyor ki 2. ve 3. gemiyi lf4 le donatabiliyorsun. bende lf4 gününde açtım ve hata yaptığımı belirtiyorum biraz dikkatli okumalısın.

13. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.