Lf4 Gunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve free_dogansun1 tarafından 18 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ne zaman cikar ? kac gunde 1 cikiyor ?

2. Drowhake

Drowhake User

Yahu anlayın artık (x3 , hitac , LF4 günü , apis günü , zeus günü) bunlar bilinmiyor ne zaman olduğu.

3. çıksa ne olacak kardeş. Toplam %1 şansın var, %2 olacak. Tamamen illüzyon :mad:

4. Zaten lf4 icin yapmiycam :D tasarim lf4 de daha cok cikiyo diyolar ondan

5. Tasarım o kadar çıkmaz da hız motoru baya çıkıyor

polatalemdar311 bunu beğendi.
  6. 90 kutudan cikma ihtimali ?

7. valla 90 kutu baya az duruyor ama 1 tane çıkaBİLİR. baya baya şans işi. mesela ben tam apis buldum zeus gününde, ama LF4 konusunda o kadar şanslı değilim. Örneğin ben 1-5teki tüm kutuları topluyorum adam VRUdan gelip 1-5teki kutudan LF4 çıkarıyor. ( merak etme 3-5 gidip ben de kutu topladım belki tersi olur diye :) ) ( NOT: Olmadı :( )

8. bn 50 kutuda 1 lf4 çıkardım. gerisi fasa fiso. 2 lf4 üm şu an. ilk lf4 ü rastgele bi kutu açmıştım onda çıkmıştı :)
    ama iki lf4 de hangi haritada açtıysam üst orta bölümde çıktı.

9. Kutudaki taktik gusul alip acmak :D

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  10. Merhaba ,

Bu tür konuları önceden bilemiyoruz çünkü sabit bir zamanı yok. Sistem tarafından karışık şekilde çıkartılıyor.

Buradaki konuya aksilik olmazsa ekliyoruz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.