lf4 hakkında bide günlük giriş bonusu hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (C*)ZALOĞLU(C*)T.C tarafından 25 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hp lf4 deltada çıkan geliştirilmiş yazıyordu 16 lvl geliştirmelimi yoksa normalmi
    gün 25 te dükkana gelicek indirim den ayrı indirim çekersek etkilenirmi

2. Merhaba,

Çıkacak LF4 geliştirilmiş Hiperplazmoit LF4 dür.
    Konu içeriğine buradan bakabilirsiniz.
    25. Günde indirim paketini alabilmeniz için Vip Paketinizin olması gerekmektedir.
    Eğer buna sahipseniz 1 hafta indirim hediye gelmektedir.
    Bunun dışında alacağınız indirim paketide mevcut paketinizin süresinin üstüne eklenir.

İyi forumlar dilerim.

3. Peki bu lazerler dükkanda payment olarak mı gelecek yoksa normal uridium ile alınabilecek mi? Fiyatı hakkında bir bilginiz var mı acaba ?

4. Merhaba,

Geçen etkinlikte paketler içerisinde gelmiştir.
    Sadece bir kere alınmaktadır.
    Fiyat hakkında güncel bilgi olarak 40 lira olduğunu hatırlamaktayım.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ekim 2018
    *-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  5. satışa sunulacaktır , 1 seferlik alınabilir yazıyor ama payment mi uri mi belirtilmemiş

6. Merhaba,

Payment olarak gelmektedir.
    Geçen etkinlikte payment olarak gelmişti bu seferde aynı şekilde olacağını düşünüyorum.

İyi forumlar.

7. KATALONYA

KATALONYA User

Adil değil bence isterseniz çıktığı gün haber verin burada ki eleştirim forum takımına değil oyunda ilk elden haberi verenlere. Kusura bakmasın ama kimse sırf uridium satmak için koyuldu şuan 3 günde kendimi sıksam 2 kapı anca açarım.

8. etkinlik ne zaman gelecek

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Duyuru resmi olarak yapıldıkdan kısa süre sonra forumda paylaşılmıştır. Etkinlikle ilgili bilgi geldiğinde sizlerle anında paylaşıyoruz.

İyi forumlar.

Merhaba,

Buradan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

KATALONYA bunu beğendi.
  10. payment olarak dükkanda çıkarsa ortalama 40 TL'ye kaç lf4 alınabiliyor geçen etkinlikten hatırlayan varmı arkadaşlar ?

11. WolfWar

WolfWar User

Yanlış hatırlamıyorsam 5 taneydi.

12. Merhaba,

Payment şeklinde gelip paket halinde satışa sunulmaktadır.
    Her birinden 1 er tane bulunan paketlerde tek seferlik alım geçerlidir.

İyi forumlar.

13. WolfWar

WolfWar User

Nasıl yani 1 tane lazer 40 TL mi ?

14. KATALONYA

KATALONYA User

Hepsinde bir tane :D komik rakamlar 10tane hayalet görünümü 10tlye satan pazarlama mantığına göre hayet komik zaten kutulardan 2şer 3er çıkıyor. 40tlye 3 lazer verilmesi gerçekten komik bide yansıma magma hiper istediğin bile seçemiyorsun

15. Hayır efendim paketin içerisinde 3 adet lazer bulunmaktadır ve hepsi birbirinden farklıdır toplu halde o fiyata satışa sunulmuştu.

İyi forumlar.

16. peki kaç lvl geliştirmeleri

17. Merhaba,

Bu lazerler gelişmiş olarak gelmektedir.
    Yani sizin ekstradan geliştirmenize gerek yoktur.
    Dilerseniz buradan lazer içeriklerini inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ekim 2018
  18. Peki gelecek olan geliştirilmiş lf4 paketleri içeriği nasıldır ve paket alma sınırı varmı

19. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Moderatör arkadaşımız burada belirttiği gibi her üç geliştirmeli LF-4'ün dahil olduğu paket halinde satışa sunulacak ve tek bir sefer satın alınabilecektir.

İyi forumlar.

20. xxNamikaze

xxNamikaze User

Arkadaşlar yine forum banı yeme ihtimalim var böyle yazdığım için ama neyse *** moderatör diyor ki birer tane olucak her lazerden iki yorum aşağıda istediğimizi seçemiyoz mu diye soruyorsunuz, Etkinliğin hangi gün olduğu ile ilgili konu görmekten sıkıldım, adam diyor ki paket sadece bir defa satın alınabilir 2 yorum aşağıda yine istediğimiz kadar alamıyoz mu diye soruyorsunuz. Biraz araştırın bakın sizinkinden önce atılan yorumları okuyun. Forumun amacı bilgi elde etmektir. Sadece soru sormak değildir. Ben de kafama takılıyor kapılarla ilgili şeyler falan google'a "Darkorbit Zeta Kapısı" yazıyorum mesela ilgili konu geliyor açıp okuyorum, eğer bulamazsam aradığımı konu açıyorum. İyi forumlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ekim 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.