LF4-HAVOC-HERCULES-KAPI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UsLaNMaZ tarafından 3 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ÖNCELİK ?

1. LF4

oy sayısı 4
    20,0%
  2. HERCULES

oy sayısı 3
    15,0%
  3. HAVOC

oy sayısı 4
    20,0%
  4. EPSİLON

oy sayısı 0
    0,0%
  5. ZETA

oy sayısı 9
    45,0%
  6. KAPPA

oy sayısı 0
    0,0%
  7. LAMBDA

oy sayısı 0
    0,0%
  8. HADES

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. UsLaNMaZ

UsLaNMaZ User

Beyler sizce önce lf4 mü toplamaya başlıyim yoksa droid tasarımı

lf4 toplamamı söylüyorsanız hangi kapıdan kazanmaya başlıyayım

droid tasarımı diyorsanız hangi kapıdan başlıyayım acaba

not: gemi özelliklerini dikkate almadan yorum yapın lütfen çünkü gerekli ekipman mevcut hangisinden başlamalıyım bilemedim bi anda

2. Zeta yaparak havoc topla gelen 25 anahtar ve uriyle kutu aç lf4 çıkar çifte kazanç işte :)

3. UsLaNMaZ

UsLaNMaZ User

Mantıklı :D peki lf4 ün özellikle kazanıldığı bi harita varmı kutudan çıkan ? ben tasarım-gemileri 1-4 dışında bi yerde bulamadım lf4 nerde çıkıyordur acaba

4. LF4 denince zeus gününden başka bir gün bilmem heleki 2 kutuda 1 çıktıktan sonra hiç bilmem :D harita olarak ben karışık açıyorum ama 2 kutuyu 2-6da açmıştım.

5. UsLaNMaZ

UsLaNMaZ User

lf4 günü yerine zeusta açim o zaman :D sağolasınn

6. Zeus gününde herkes şanslı olamıyor.

7. UsLaNMaZ

UsLaNMaZ User

2-6 da açayımda gerisi önemli değil , en azından açacağım sabit bi yer olur :D

8. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Zeta kapısını yapın ve oradan gelecek olan anahtarları biriktirin.Zeus veya LF-4 gününde her haritada en fazla 5 tane kutu açın.Zeta kapısını yaptığınızda 50 tane de dosya gelmektedir böyle Zeta kapısı yaparak Hem Havoc hem gelen anatarlarla LF-4 hem de dosya kazanabiliyorsunuz.

9. UsLaNMaZ

UsLaNMaZ User

Çok güzel bi kazanç sağlıyor o zaman zeta yapmalıyım , peki zetayı uri ile mi açayım yoksa enerji mi

10. Traubbe

Traubbe User

Benim sana önereceğim şey petine 3. seviye hammadde toplama 3-4 tane 3. seviye radar al ve pet ile beraber paladium topla saatte 2000den fazla toplarsın.Spaceball zamanlarında 4-4 haritasına git ve çöp topla hem kendin hemde pete her çöpte 10 Ekstra enerji veriyor katlayıcı varsa 1 çöpten 20 Enerji gelir 25-30 defa deliğe girse Spaceball.Bu demek oluyor ki 300-400 Enerji kasabilirsin sadece Spacebaldan daha sonra tekrar paladium toplarsın.Yok ben bu kadar bekleyemem sabırsızım diyor isen uridium ile şimdi inidirm varken aç kapıyı bence.

11. senberk99

senberk99 User

kardeşim lf3 bo2 iris ve hız full ise bence zeta açarak havocları fulle %10 vuruş gücü gelir + en az 20kapı falan yapman gerekir 8-10 havoc için bu sayede 200-250tane de anahtar + 5-6 arge puanı gelir şerefin de baya artar onun için zeta derim fakat epilson hiç yapmadıysan 1kere yaparak lf4ünü alabilirsin...

12. UsLaNMaZ

UsLaNMaZ User

3. seviye bi radal alıp paladdiuma geçerim , spaceball da rahat bırakmadıkları için pek fırsat olmuyor malesef katlayıcı ile zeta açmayı düşünüyorum bu gün zaten

13. UsLaNMaZ

UsLaNMaZ User

aynen onlar full zaten geriye lf4 ve droid tasarımı kalmıştı epsilonu hiç açmamıştım ama 18 level görevlerinin içinde epsilonu açmam gerekdiğini gördüm lf4 ün birini görevlerden diğerini epsilondan alsam 2 tane gayet iyi bi başlangıç olur gibi geriye 29 kalır zetayı yapmayı hedefliyorum öncelikle sonra 1 epsilon sonra full zeta

bide anahtarları biriktirip mi açayım yoksa geldiğinde direk mi açayım ?

14. senberk99

senberk99 User

bence 100 tane flaan biriktirip acin

15. UsLaNMaZ

UsLaNMaZ User

hıı peki öyle yaparım daha karlı olur hem

16. senberk99

senberk99 User

evet fakat 100 anahtarda 1-2 taneden fazla lf4 çıkmaz diye düşünüorum şansınız varsa belki 1-2 ,0 bile olabilir kutular çok acımasız :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.