LF4-HERKULES-HAVOC

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -qweugeqwe-, Feb 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba Modum Herkese İyi Forumlar Dilerim....
    ben bi ricada bulunacaktım benım bu konuyu açmamın sebebi herkeste havoc-herkul-lf4 şansı olmuyor ve ben bunları mobil öedeme yoluyla satın almak istiyorum örneğin 1-herkules tasarımı
    15.00TL 1-lf4 10TL 1-havoc tasarımı 15.00TL olsa darkorbit paraya para demez bence sizce nasıl fikir modum ve arkadaşlar ????

2. seni gidi seni yapsana :D ama onu yapsalar 1 lf4 100 tl 1 hercules 50 tl 1 havoç 50 tl olur en az

3. yaw darkorbit öyle yaparsa zaten kımse satınalmaz ama ucuz yaparsa herkes elite olmak için habire para çekerler ben öyle dusnuyorum en azından :D:D

4. bence olmamalı ben ve benim gibi oyuncular ful olmak için yıllarını veriyor hem zengin birisi 1 günde full lf4 ve full hercül olur o zaman bir anlamı kalmaz para kazanayım derken elindeki oyuncudan da olabilir

5. Aslında sende haklısın saçma bikonu oldu :)
    modum konuyu kapatırmısınız..

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Konunuz yanlış yere açılmış.Ve sizinde isteğiniz üzere kilitliyorum.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.