LF4 Hiperplazmoit Vs LF4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~~нαкαη~~ tarafından 12 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba iyi forumlar iyi günler. Gemimde 3 tane Hiperplazmoit lazer takılı onun yerine normal lf4 koysam daha mı iyi olur ?

+

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 May 2019
  2. Üst üste mesaj yazımı yasaktır.

Soruya gelecek olursak Hiperplazmolit geliştiririlmiş LF4 gücüne sahiptir ve bunun yanında lazer başı %0.5 darbe puanı alırsınız. Yani Yeni çıkan 3 LF4 sarı LF4'den daha avantajlıdır.

Şuanda oyunda kullanılabilecek 2 lazer var bunlardan biri Prometheus diğeri ise Hiperplazmolit'dir.

3. _01_

_01_ User

lf4 ün set olması artı bir şey sağlamıyor kardeşim eline magma hp ne gelirse yapıştır lf4 ün yerine (hp/magma/sonda/prometheus vs.)

4. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Öncelikle lütfen ard arda mesaj yazmayınız, bu sefer birleştiriyorum; dikkat ediniz.
    Hayır, LF-4 16 seviyede azami 212 hasar verebilir. LF-4-HP de aynı şekilde 212 hasarın yanında ilaveten her lazer başına +%0.5 DP desteği vererek geminizi güçlendirir. Şuan için oyunda genel olarak en iyi lazer silahi Prometheus, DP'nin çok olması gereken (İstasyon korurken Citadel kullanımında örneğin) Hiperplazmoit kullanışlıdır.

İyi forumlar diliyorum...

5. Ben sahsen hiperplazmoitin 16 lvl kararsiz yaninda is yapmadigini dusunuyorum. Bu oyun yillardir ofansif agirlikli oynayanlarin isini gordugu bir oyun oldu. Geminize baslangic icin 20 kararsiz 16 lvl ve 16 prometheus koyarsaniz. Prometleri fulleyene kadar baya isinizi gorur. Ha kararsizi veya prometi olmayan icin magma hp karisimi da is yapiyor. En kotu yansima sondasi takarsin. O da olmadi lf4. Hic yoksa lf3:D:D:p

6. Kararsınızın ortalama hasarı normal lf4 ile aynıdır ve vuruşundaki aşırı dalgalanmalar kararsızı daha dezavantajlı yapıyor. Sonuç olarak kararsız kullanmanın bir mantığı yok ve geliştirmenin hiç mantığı yok. Prometheus varken hatta diğer lazerler varken geliştirmeye uri harcamak çok gereksiz.

Sempatik.57 bunu beğendi.
  7. Internette bununla ilgili vurus deneme videolari var. Bizatihi kendi gemimde de denedim. Eğer gelistirilmis kararsiz lf4un( varsa tabi) diger lf4lerle kiyaslayarak deneyebilirsin. Ama kararsizi tek kullanmak mantiksizdir. Ben de zaten 20 kararsiz 16 promet dedim. Eger sen kararsiz kullanmak is yapmaz diyorsan 20 kararsiz(grlistirilmis) 16 hp vs 20 magma 16hpyi geminde dene ve sonucu buraya yaz. Farki kendi gozlerinle gor;)

8. Farkın kendisi nedir mesela? Mesela kararsızda bir hata var da sürekli maksimum hasarda mı vuruyor?

9. X4 hasarla seprom destekli cifteli ortalama 5-6 k hasar farki olusuyor 20 kararsiz(gelistirilmis) 16 hp ile.
    Mesela kendin deneyerek de farki bulabilirsin, mesela yaaaaanio_O

10. Minimum düşüş farkı ne kadar oluyor mesela yaniii

11. Kardes ugrastirma beni yazdim ya sana ustte 5 6k fazla vurursun diye. Oyun mu oynamaya calisiyon benimle. Git youtubdan videosunu izle de bilgilen iste sana yol yordam da gosteriyoz. Tartisma ortami olusmamasi icin daha fazla bu konuya yazmayacam

12. Maksimum vuruşu görmek lazerin iyi olduğunu göstermiyor. Zamanında kararısz ve normal lazerde 50-60 lazer denemesi yapıp sonuçların ortalamasını çıkarmıştım. Sonuç olarak iki lazerin de vuruşları yaklaşık olarak aynı çıkıyor ortalamada. Üst limitte kaç vurduğu önemli değil alt limitte de kaç vurduğu önemli. Neyse selametle.

13. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konu içerisindeki verilen cevapların yeterli olmasından ve tartışma ortamı oluştuğundan konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.