lf4 için bir YOL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-*KOMДNDO*-*[T®] tarafından 8 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lf4 fullemek ıstıyorum acaba kappamı yapsam yada epilsonmu yapsam daha iyi yada lf4 gününde ganımet mi açsam ve epilson kaç gg ye açılır..100 ganimetten kaç lf4 çıkar yardım lütfen :D

2. kappa yap epsilon cok gereksiz bir kapı kappada hercules cıkma olasılıgıda var. kapıdan gelen 5 ganimet anahtarlarını biriktir zeus lf4 gununde acarsın

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

4. Traubbe

Traubbe User

Kappa kapısını tamamlayıp yapmannı öneririm.Kappa kapısı %25 Hercules %25 de LF-4 çıkarma şansı var.Her kapıyı yaptığında mutlaka bir ödül gelecek diye bir şey yok.Şansın varsa herculer ya da LF-4 çıkarırsın.

5. senberk99

senberk99 User

epilsonu hiç yapmamışsanız 1 kere tamamlayın kesin olarak lf4ünüzü alın sonrasında kappaya başlayabilirsiniz fakat havoclarınız ful değilse ve argeniz 24 ten az ise zeta açarak lf4+arge tamamlayabilirsiniz ve tabiki havoc

6. iyide kappadan 1 tane açana kadar epsilondan iki kapı açılmazmı.epsilon 99 parça.

7. aynen kappayı 1 kere açacagımıza epilsonu 2 kez açarsak lf4 şansı %50 olur toplamında kappadan daha yüksek dün kappadan ben 1 lf4 çıkardım şükür :D

8. Kapı uzun iş enerji biriktikçe kappa yaparsın. Biriktirdiğin uriyle zeus gününde kutu aç şansına çıkar belki benim şansım zeus gününde iyi oluyor.

9. bu kişi sanki ilerde herculerini fullemek istemicek ille yapıcak o kappayı sen lf4lerin tam olduktan sonra yani 45 olduktan sonra kappadan yine hercules yerine lf4 almak nedir bilirmisin?

10. -gє¢єηιη-öƒкєѕι-haklısın aklıma gelmemişti o zman önce kappa :D saol.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.