Destek LF4 İÇİN EPİLSONMU KAPPA MI ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►§¡ώдšŁι˜Ч¡ģ¡Ðø◄ tarafından 2 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar lf4 için siz olsaydınız hangi kapıyı yapardınız Hnagisi daha hızlı ve karlı olur ?

Şimdiden cevaplayan Arkadaslara teşekkür ederim.

Not: Benim amacım Sadece çok kısa sürede hızlı bir şekilde lf4 fullemek :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Şubat 2015
  2. matkap34

matkap34 User

epsilon 99 parça kappa 120 lakin şöyle birşey var banada arkadaşımada oldu zeta ve kappayı açmak epsilon ve deltayi açmaktan daha kolay gerçek söylüyorum 99 epsilonu açana kadar harcadığım enerjiye 1 kappa açar 1 tanede 40 a getirirdim üstelik kappada %25 hercül şansıda var epsilon boş kapı bence kappadan daha zor ve uzun sürüyor kappanın ödülleride daha güzel bu yüzden kesinlike KAPPA!!

3. epsilon açmak bazen zor oluyo ama genelde 1300 felan açılıyor ama şöyle bişey var 10 epsilon yaptım ilki dışında hiç biri lf4 vermedi yerinde olsam epsilonu kronos dışında birşey için yapmam

4. hakikaten epsilon yapmak kappa yapmaktan daha uzun sürüyor ve sıkıcı ben kappayı epsilona göre daha çabuk bir sürede bitiriyorum

5. hercul gibi bir tasarım varken kimin umrunda epsillon :D anca kronos için lazımsa ^^

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Bana kalırsa kappa yaparak hem lf4 hem de hercul alabilirsiniz bu seçenek daha iyi gibi görünüyor.Fakat böyle yaparak lf4 leri tamamlamanız Epsilondakine göre daha uzun sürecek gibi görünüyor.Çünkü kapı sonunda 3 seçenekten sadece 1 i geliyor :) . %25 hercul, %25 lf4 ,%25 güçlendirici ve %25 de boş geçebilir.Epsilonda sadece lf4 şansı var ya alırsınız ya almazsınız şansınıza kalmış birşeydir.Hızlı bir şekilde tamamlamak istiyorsanız Epsilon yapmalısınız.Ama eğer benim vaktim var diyorsanız Kappa yapmalısınız.

İyi forumlar.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle fikir edinmek istediğiniz konuları "Yeni başlıyanlar" bölümüne açın.

LF 4 leri Epsilon yapabilirsiniz.Keskin Modumuzun dediği gibi Kappa yapmak daha avantajlı.

LF4 günlerinde anahtar alıp,sandık açabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

8. Kappa yapmanın şöyle bir yararı olacaktır Lf-4 almak için yapacaksınız Hem lf-4 hemde hercules droid tasarımı kazanma şansın olacak %50 iyi ödül alma şansın olacak

9. seri olarak yapacaksan epilson yaparak daha cabuk lf4 sayını artırırsın ama kappa yapmak daha yararına olur çünkü 2 kapınında lf4 verme olasılığı aynı ve kappada herkules de kazanabilirsin yada hiç yoktan güçlendirici

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.