LF4 için ne yapmalı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *RaybL-OLİ* tarafından 3 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar 35 arge 25 lf4 üm var yaklaşık 2 günde bir gg açıp yapabiliyorum acaba en kolay nasıl lf4 çıkarabilirim epsilon yapmalı mıyım? yoksa korsan kutusu mu açmalıyım? havocum ve herculum full

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Eğer herkülünüz yoksa size Kappa kapısı yapmanızı önere bilirim.

Hem herkülünüz Fullernir hemde Lf4 nüz fullenir.

Yinede siz bilirsiniz.

iyi forumlar.

3. herküllerim full demitim zaten onun dışında ne yapmalıyım genede devam etmeli miyim kappaya?

4. DK1002

DK1002 User

Kutu, bol bol hades, kutuları helix gününde aç. kappa herkülün fullse yapması gereksiz

5. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhab,

Pardon gözümden Kaçmış.

O zaman Siz Lf4 Şanslı gündlerde sandık açmaktan başka bir yol kalmadı.

Ama şunu belirteyimki Kappa kapısında daha çok Lf4 geldiğine inanıyorum.

iyi forumlar.

6. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

herkülün fullse kappa yapma epsilon zaten lf4 vermiyo :) bugun gani anahtarında indirim var üstüne sende vip+indirim çek 1 anahtar 675 gibi bi uriye denk geliyodu yanlış hatırlamıyosam :) bugun zeus günü pazar da lf4 günü sana kalmış hjangi gün kutu açıcağın ayrıca kapı yapğarak lf4 kasıcam diyosan hades dön hem arada lf4 alırsın hemde anahtar biriktirirsin :)

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

en kolay sandik tabi lf4 gununde:) ama zaten 2 gunde bir kapi aciyorsaniz sade lf4 e epslion rutbe icin kappa ideal.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.