Lf4 için,

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĿЄҨØĿÂ$01 tarafından 5 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,
    Seri bir şekilde lf4 eksiğimi kapatmak istiyorum kazandığım uridyumları neye harcarsam amacıma daha kısa sürede ulaşabilirim acaba

Gemi özellikleri;
    9lf4 lf3 full,
    BO2 full
    8 iris 1 apis
    Hercules ve Havooc tasarımları full (10'ar tane)
    31 arge
    18 lvlim

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Epsilon Kapısı veya Kappa Kapısını, Galaksi Kapılları Çifte Ödül gününde yaparsanız Lf4 lerinizi tamamlama şansınızı artar
    Aynı zamanda Lf4 gününde ganimet anahtarı açabilirsiniz.

İyi forumlar...

3. Kappa kapısını yapmayı bırakırım diye düşünmüştüm hercules tasarımlarını tamamlayınca epsilondanda çıkma ihtimali %25 yani onun yerine Zeus Gününde kutularla şansımı denemeyi düşünüyordum en azından zeusu bitiririm diye ama zeus parçası çıkarmakda bi hayli zormuş ortalama kaç kutu açsam acaba zeus için 45 değilde bi 15-20 parça çıkarabilirim ?

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Şansınız varsa galaksi kapıları için çifte ödül gününde 2 adet Lf4 çıkacaktır. :)

Zeus parçası için kaç korsan sandığı açmanız gerektiği hakkında tahminde bulunamam tamamen şansınıza kalmış bir şey.

İyi forumlar...

5. baba

baba User

yapacağınız şey belli bence , önce bir klana üye olacaksınız(mecutta klanınız yok ise şayet ) tabi klan hades yapan bir klan olucak vede pazar günler hades döneceksiniz düzenli olarak , hafta için kastığınız uriyle pazar günü 20 civarı hades yapmanız tp+şp+ 5-10 civarı lf4 getirisi sağlayacaktır . gelen anahtarlarlada(kapı başı 4 tane) lf4 günü kutu açtınızmı tamamdır bu şekilde her hafta devam ederseniz 1 ay gibi bir sürede lf4 leriniz tamamlanır

6. 400 kutuda 20 25 tane cıkarmıştım

7. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Hayırlı olsun o halde büyük şanslısınız demektir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.