LF4 kasmak mantıklı mı?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve DERBEDER|AsL| tarafından 13 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. benim lazerlerimin çoğu lf3 sadece günlük girişten verilen geliştirilmiş lf4 vb. var promethus kasamıyorum haliyle çok az vurduğumdan hasarımı ortalamam bi seviyeye getirmek için yeşil ganimetlerden lf4 kasmak mantıklı mı

2. Değil. Onları pro lazeri için kullanmak daha mantıklı.

DERBEDER|AsL| bunu beğendi.
  3. Merhaba,

Değerli oyuncu promethus lazeri daha güncel ve etkili lazer olduğundan anahtarlarınızı ona saklayabilirsiniz. Lf4 günlük girişte veriliyor bende diğer arkadaş gibi promethus lazeri açmanızı öneririm.
    Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

İyi forumlar.

4. teşekkürler promethus lazeri kasmanın en hızlı yolu nedir acaba bl haritasındaki yaratıklar zor ve çok az rinusk veriyor bence

5. Nofear34

Nofear34 User

İlk 10 tanesini grup ile görevlerden aldıktan sonra elit cephaneniz varsa kolayca kasarsınız. Eğer düşman sorunu yaşamıyorsanız porta veya taşa çekip hasar almadan kesebilirsiniz yaratıkları. Bu durumda İmpulse kesmenizi veya İnvoke gruplarında olmanızı tavsiye ederim.

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sınırlar Dahilinde görev serisinin 10 görevini tamamlayarak ilk 10 Prometheus Lazeri'ni elde edebilirsiniz. Daha sonrasını ise birleştirme tarifi ile montaj kısmından elde etmeniz gerekmektedir.

Elde ettiğiniz Prometheus Lazeri sayısı arttıkça BL NPC'lerine verdiği 3.5 kat fazla hasar ile kasılmanız kolaylaşacaktır.

Daha detaylı bilgi için Blacklight İçeriği'ni inceleyebilirsiniz.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. grup bulamıyorum klanımda yok zaten havocları fulledikten sonra tek başıma kasılabilir miyim seprom güçlendirmeli x3 felan vurarak

8. ŞahFD

ŞahFD User

İlk 10 görevi yapana kadar toplamda biriken rinusklara 12-13 arasi prometheusun olacak,

İlk 20 prometheus çok önemli, x3 x4 pintileşme, aban, gerek seprom gerek premerium gerek güçlendirici, ile, x3 x4 ile sürekli impuls2 kes, taktik bu. ;)

.Paradoks., Flawless(*) ve DERBEDER|AsL| bunu beğendi.
  9. teşekkürler cevaplar için biraz daha güçlenyim başlıcam bl haritasına

10. Mr.User

Mr.User User

Senin yerinde olsam yapacağım şey şu.

1- oyunu bırakırım. (Bırakmıyacam dersen 2 ye geç)
    2- oyunu bırakmıyorsan 209 Tl ye Cyborg paketi var. onu alırım. (25 Kararsız LF4 ve PET vs var)
    3- 10 promeheus Silahını görevlerle alırım.

Sonra *-7 de hibrit kasarım.
    Karantina grubu buldum mu hemen girer EİR biriktirirken aynı zamanda cephane kasarım.

Bu şekilde mutlu mesut oynarsın. Sabah oyunu actığında en azından Bannlanmıyacağını bilirsin...

Saygılar.

11. ŞahFD

ŞahFD User

Bundan 3 ay önce(ağustos) 35 lf4'lü bir gemim vardi, en son 2017'de girmiştim oyuna yeni (geliştirilmiş lf4'ler gelince) birakmiştim oyunu, ağustosta girdim, işte ne spartanlar var, ne prometheus ne geliştirilmiş lf4'ler, sadece 35 tane lf4 vardi, oyunun çok gerisindeydim, tek avantajım 5 milyondan fazla x4 100 binin üzerinde rsb, ve 2 milyara yakın kredim vardı,

helix gününde 1-2 tane uriidum çektim çektiğim uridiumlarla, paso kapı dödüm, bu sayede 35 olan argemi 45'e kadar yükselttim, bayada anahtar biriktirdim, bayada bölünme kristali, (spartan için)

Daha sonra spartanları böyle 5-6 yapınca, direkt gittim, bl haritasına ilk 10 görevi bitiriyorsun işte, görevlerin çoğunu tek yaptım,

İlk 10 görev 10 prometheus veriyor, 2 prometheusuda 10 görevi yapana kadar biriken rinusklarla alıyorsun.

36-12 yaptığın zaman geriye 24 prometheus kalıyor,

24 prometheus için kesmen gereken impuls2 sayısı 7200'dür

rütbe puanlama yerine bak, 7200 impuls2 kesince fullüyorsun prometheusları,(Ben tam 7600 impuls2 olunca fulledim) çünkü bir kaçtane bo3 kalkan oluşturmuştum,

Yani bilgi doğrudur, tabi impulsun yanında attend invoke gibi şeyler kesersen daha erkende olabilirsin,

Önemli olan impulslari elit mermi ile kesintisiz bir şekilde kesmek, eylül-ekim-kasım, 3 ayda fullemişim, prometheusları hatta 2.5 ay :D

12. çok sağol cevap için sende 35 lf4 varmış o yok işte bende lf3 var ben çarı 2011 de açtım ozamanlar oyunda lf3 vardı 1-2 ay önce tekrar başladım ne irislerin leveli var ne lf4 oyuzden lf4 kasıp bl haritasında kasılmak mantıklı mı diye sordum çok gerisindeyım oyunun sadece başta oyuna geri döndüm diye bi kaç bişey verdi onun dışında 7 yıl önceki hesapla şuanda oynamaya çalıştığımı düşün :)

ŞahFD bunu beğendi.
  13. "Zeta" döneceksin ve kutu açarak "Apis, Zeus" tamamlamaya çalışacaksın. Bu aşamada eline 30'a yakın "LF-4" geçecektir. En azından "Havoc" tamamlanana kadar "Zeta" dön. Hemen BL haritasına atlamayı mantıklı bulmuyorum.

Yapman gerekenler: (Havoc - Apis) (Zeta Kapısı) "En azından Apis'i açana kadar Zeta yap. Bu arada Havoc tamamlanmış olacaktır ve artık BL haritalarında daha rahat hareket edebileceksin." Şuan BL haritasına ihtiyacın yok. Belki ilk 2 görevini yapabilirsin ama zamanını harcama.

14. Ne açıdan çok önemli diroitlere full takılacağı için mi?

15. ŞahFD

ŞahFD User

Hayır yani, 20 prometheus üstü bl haritalarındaki canavarlar daha hızlı kesiliyor o anlamda ilk 20 driotle alakalı değil, ama tabiki driote takılırsa daha iyi hasar verir ;)

16. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Prometheus lazerlerinin BL haritalarındaki Impulse II, Attend IX, Invoke XVI ve Mindfire Behemoth NPC'lerine 3.5 kat daha fazla hasar vermektedir. Bu nedenle 20 Prometheus lazeri daha hızlı kasılmanızı sağlayacaktır.

İyi forumlar.