LF4 Lazer topu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 10 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar biliyorsunuz dün gelen yeni güncelleme ile lf4 ve diroit tasarımlarını satabiliyorsunuz.

Bende lf4 leri satacağım fakat satmadan önce kesin emin olmam gereken bir şey var.

Lf4 lazer topu işimize yarıyor mu yani herhangi birleştirmede yarayacak mı?

Ör.Magma veya başka bir birleştirme için lf4 lazer topuna ihtiyaç var mı?

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Benim kişisel tavsiyem, eliizdeki LF-4 lazerlerin satmamanız yönünde olacaktır. Plutus Deneyleri etkinliğinde LF-4 lazeri ile yapılan bir çok tarif mevcut.
    Geliştirilmiş Lf-4'leri birleştirmek için de LF-4 lazer topuna da ihtiyacınız vardır.
    Yine de son karar sizindir.

İyi forumlar.

3. Yanan iz,patlayıcı şarjlı damla vs bu tür öğeler hecate kendi özelliği değil mi?

Eğer değil ise yanan iz vs bu özellikleri her defasında kullanabilmem için inşaat mı etmem gerekiyor?

4. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Yanan iz patlayıcı, şarzlı damla gibi teknolojileri her defasında kullanabilmek için inşa etmeniz gerekiyor.
    Detaylı tüm bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  5. Ben geminin yeteneği sanmıştım teşekkürler.

Konu kilitlenebilir.

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Rica ederiz.
    İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.