lf4 mü zeus mu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Düzenbaz tarafından 16 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Düzenbaz

Düzenbaz User

beyler bu cumartesi lf4 günüymüş o zamana kadar 630k urim olacak 630k uri ile anahtar mı alayım lf4 için yoksa direk zeus mu alayım son zamanlarda lf4 çıkmıyor bana zeus u alsam daha mı iyi olur?

2. Merhaba,

Bana kalırsa zeus gününde biraz daha anahtar harcayıp fiyatını en fazla 450-500 k uridiuma kadar düşürüp direk zeusu almanızı tavsiye ederim.

İyi Forumlar

3. Bende moduma katiliyorum ayrica indirim paketi cekerseniz daha ucuza alirsaniz.Birde Lf-4 sayiniz nasil?Ben olsam direk acardim yani hepsiyle kuti alabilirsiniz anahtar indirimi gelebilir hepsiyle alin ardindan 400 unu lf4 gununde acin geri kalanizeus gunune birakin zeusu da 20/30 parca yapip uri biriktirip alirsiniz

4. Düzenbaz

Düzenbaz User

evet olabilir yalnız parça çok zor çıkıyor 200 kutuya 2-3 parça geliyor ve buda 300k uri demek maliyet azalsa bile yine toplamda 600k uri gibi maliyet olacak

17 lf4 üm var indirim gelirse büyük ihtimal kutu açarım

5. Gelir diye dusunuyorum zeusta onemli aslinda ama alin 600-700 kutu hepsini acin bi 30 a gelirse cok iyi olur sisin icin.(lf4)

6. Merhaba,

Bu konuda ben daha şanslı idim eğer şansınıza güvenmiyorsanız bence direk zeusu alın çok faydaları var.

İyi Forumlar

7. Düzenbaz

Düzenbaz User

indirim gelirse süper olur geçen 172 anahtara 1 tane lf4 geldi o yüzden çekiniyorum :))

sağolun modum cevabınız için yine art arda lf4 günü gelir mi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Eylül 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.