lf4 nasıl geliştirilir?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ●●ρє∂єяƼȣ●●EFSANESİ tarafından 27 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sa arkadaşlar ben uzun bir aradan sonra oyunu oynamaya başladım ama gördüğüm kadarıyla çoğu şey değişmiş bana lf4 lerin nasıl geliştirildiğini anlatabilirmisiniz???

2. Lf4 lazerleri artık kullanılmıyor dostum. Oyunun sana vermiş olduğu 10 adet görev mevcut. Bu görevleri bl haritalarında yaparak pro lazerleri elde ediyorsun. Bu 10 adet görev bittikten sonra ise birleştir kısmından kendi pro lazerlerini yapmaya başlıyorsun. Lf4 yerine kullan yeni lazerler artık bunlar. Boşu boşuna lf4 için kutu açmaya veya fl4 geliştirmeye çalışma sakın. Ek olarak geliştirme panelinin yeri oyunu içine taşındı. [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Geliştirme paneli resimlerde gözüken yerde.

Son düzenlenen: 27 Eylül 2020
  3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

@*-__ARMAGEDDON__-* arkadaşımıza cevaplarından dolayı teşekkür ediyorum, dedikleri doğrudur. En basit ve olağan anlatım şekli budur daha detaylı anlatım için burada ki linkten bakabilirsiniz.

İyi Forumlar.