lf4 nasıl kolay çıkarırım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 纳兹米321 tarafından 26 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhebe arkadaşlar bu gün sizlere 2 sorum olacak
    1.nasıl kolay lf4 çıkarırım
    2.lf4 anahtarı parayla alnıyomuş bu etkiliğin adı ne
    -kaç tl ye kaç anahtar
    -etkinlik ne zamn ları gelir
    evt arkdaşalar cevaplarsanız sevinirim şimdiden tşk:D
    (lf4 fullemek istiyorum ondan böyle bi konu açtım]

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

1-Lf4 ü fullemek istiyorsanız seri şekilde kappa veya epsilon kapısını yapmalısınız.%25 lik şans ile deneyebilirsiniz.

2-Anahtarın satıldığı bir etkinlik var ancak önceden ne zaman çıkar bilemeyiz oyunu takipte kalmalısınız.

İyi forumlar

3. teşek kürrler fiyarları biliyomusunuz peki

fiyatları biliyomusunz peki

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ekim 2014
  4. şimdi bak eski forumda bir konu görmüştüm sistem değişmediyse iyi oku: her haritada 5 kutu var doğal ve 5 kutunun 1 tanesinde değerli bir ödül var bu cpu olabilir lf4 lf3 bo2 tasarım yada değerli birşey olabilir. öncelikle full hız spearheadle hızlıca haritayı turla ve kutuların yerlerini işratle sonra tek tek aç. şansın varsa bulursun :)

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Maalesef fiyatları hatırlamıyorum çıkınca öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar
    Merhabalar

Arkadaşlar haritada 5 kutu var içlerinde değerli birşeyler var lütfen bu tür asılsız durumlara itibar etmeyin.Biraz mantık yürütün lütfen.Bu şekilde her duyduğunuza inana inana yakında hesaplarınızda gider mailleriniz gider lütfen böyle çocukça durumlara itibar etmeyin.Bilinçli bir oyuncu olmanız şart.

İyi forumlar

6. yalanmıydı bunlar :eek: demek istediğim 1 haritada toplam 5 tane doğal kutu var ve içlerinden 1 tanesinden değerli birşey çıkıyor yani apis parçasıydı lf3 dü lf4 dü tasarımdı o şekilde.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.