LF4 Satimi ! ;)

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Durmaz-Tr, Jan 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Durmaz-Tr

Durmaz-Tr User

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benmim bu oyuna emek harcayan ve kutu acan arkadaşlar LF4 gelmesini bekleyen arkadaşlar icin bi fikrim var. Son zamanlarda LF4 çok cikiyo ama hakedenlere değil dağa çok haketmeyenlere çikiyor di mi ? Benim aklima bir düşünce geldi ve bunu paylaşim dedim. Oyun süresi 200-300 üstü olan arkadaşlarda LF4 50.000 Uridium olsa güzel olmazmi. Tabi burda oyun oynama saatini ve kaç uriduim olçağini siz belirleyin. Ama bole bir güzellik olursa gercekden insanlarin emekleri boşuna gitmez çok kişi goruyoruz hakketmedeği halde ve 2 3 gün oynucaği oyunda ona LF4 cikiyor ve hakedenlere ise onlara bir şey cikmiyor. Oyunun adeleti biraz dağa dengeli olsa güzel olmazmiydi arkadaşlar tabi bu yonetime kalmiş bişey ama ben bu konuda israrciyim arkadaş verdiğimiz emekler çope gitmesin !!!

2. Bunu biz 2. hangarlarımızı fullemeden önce söyliycektiniz 3. hangara gerek yok ;)

3. Eger markete gelirse 2 haftaya lf5 çıkar olmaz :D

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence oynama süresi 1000 saatin ALTINDA olanlara markette satılsın güçlülerde para çok zaten çıkarıyorlar peki biz garibanlar -,-

5. Burayı terk et....

ben LF4 ÜN SATILMASINA KARŞIYIM !!!!!!!!!!!!

bu kadar mı hazırcılık olur bunu yapsalardı oyunun başında lf4 ilk geldiğinde yaparlardı yapmadılar. o kadar kişinin hakkını yemeyin.

6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

bence en az 15000 saat

7. lf4 satışa koyulmamalıdır benim görüşüme göre herkes birden ful olur oyunun tadı kalmaz

8. Merhaba ;

Daha önce bu tür konular açılmıştı fakat tartışma ortamına dönüştüğünden dolayı kapatılmıştır. Şuanlık açık bırakıyorum, tartışma ortamına dönüştüğü anda konu tekrardan kapanacaktır.

Keyifli Forumlar.

9. webce

webce User

lf4 un satışa cıkdıgı gün anlayınki lf5 gelicek demekdir ama 200k uride olsa alırdım ben lf4 du cünkü aynı uriyi yeşil kutuya verıyoruz zaten ama genede havamızı alıoz :)

10. Aynn benim düşüncem lf5 çıkarmayın basımıza bir sekilde cıkcak o lf4 ler kutudan kapıdan

11. __VERYON

__VERYON User

neden daha ii olur gucler dengelenınce oyun nede guzel olur ezık keserek efelık yapanları ozaman gorecez chatde :)

12. ÇORBACI

ÇORBACI User

lf4 parayla satılmaz ama söyle birşey yapılabilir mesela 100 anahtarla kutu açtınız çıkmazsa 101. kutuda kesin çıkacak ama siz 60. kutuda lf4 çıkardınız sayaç sıfırlanacak tekrar 101 kutuda çıkaramazsanız 101. kutuda çıkacak tabi bu sayı 151 olabilir 201 olabilir oyun yapımcıları neyi uygun görürse o olur.

CAREMELA_ likes this.
  13. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Lütfen üslubunuza dikkat ediniz. Forumda mesaj yazarken karşılıklı saygı kurallarına uygun yazmaya dikkat edelim. Çünkü bu tarz mesajlar tartışmalara neden olabiliyor. Şimdilik sözlü uyarı ile geçiyoruz fakat tekrarında cezai işlem uygulamak zorunda kalacağız.

İyi Forumlar

14. Klanda full+full gemilere sürekli kapıdan ve ganimet kutularından lf-4 çıkıyor bunun nedenini lf-4 e ihtiyaçları kalmaması olarak görüyorum Sitem ihtiyaçları kalmadığından lf-4 ü bol bol veriyor Bide evet tanıdığım bi kaç kişide oyunda açtığı gemilerdeki bi kaç ganimetle lf-4 ü bulduklarını söylediler

Aslında lf-4 ü isteyen bulur Geçen istedim ve buldum 130 ganimet anahtarım vardı 4.3 haritasında lf-4 x2 günüde kutu açtım ve 2 lf-4 buldum Chat ten konuşan bi arkadaşta 59 kutuda 2 lf-4 buldu Ben kutularımı 4.3 haritasında açıyorum hep Benim 2 lf-4 ü bulduğum gün klandan bi arkadaş rasgele her haritada kutu açıyordu ona tekbir haritada tüm ganimetlerini açmasını söyledim oda buldu

Size önerim 4.3 haritasıdır Alabildiğiniz kadar anahtarla 4.3 haritasında kamuflesiz bastion tasarımıyla kutu açın Hartanın üst radyasyondan başlayın Bi sağa bi sola gide gide aşağı yavaş yavaş inin Gördüğünüz kutuları toplayın

15. STEADY

STEADY User

Ben olumsuz düşünüyorum, bazı tarayıcılarda açık olan sekmeyi yenileyebilme özelliği var.
    Şöyle açıklayayım darkorbitte belirli bir süre afk kaldığınız zaman sunucuyla olan bağlantınız kesiliyor.
    Bu afk kaldığımız 25 dk ise, insanlar sekmeyi 24 dakikada bir yeniler ve afk kalmaz.
    Adam sabahlara kadar bunun için pcsini açık tutar ve lf4lerini alır.
    Bence olmamalı okadar lf4 fulledik haksızlık olur, bizde full lf4 başlamadık oyuna.

16. Arkadaşım eğer oyun süresine bağlı olursa oyunu açık bırakıp gidenler var

Oyun saatinin yüksek olması herkesin emek harcadığı anlamına gelmez...

Oyun saatine bağlı olmasa bile oyum olumsuz.LF4 sadece kutudan kazanılmalı.Bunu hak eden , etmeyen şeklinde nitelendirmemeliyiz , genel olarak konuşmamalıyız..

Ayrıca LF4 için o kadar kutu açanlar var.Fulleyen oyuncular bu yenilikten sonra çılgına dönerler.

Last edited: Feb 6, 2015
  17. Oyum olumsuz LF-4 satısa çıkarsa LF-5 çıkar bu halde bile adamlar 1 kalkanı tek vuruştu bitirebiliyor.LF-5 çıkarsa puff

18. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.