Öneri LF4 satışı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ASİKURT[AZAD] tarafından 21 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

LF4 Satışı

1. LF4 Satışları uridyumla olsun?

oy sayısı 10
    58,8%
  2. LF4 Satışları parayla olsun?

oy sayısı 5
    29,4%
  3. LF4 Satışları Credi ile olsun?

oy sayısı 4
    23,5%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar bu LF4 leri satışa sunsalar diyorum baya geride kaldık. LF4 çıkacak diyede bakıyoruz oda çok zor bir iş.Adminler LF4 konusunda yardımcı olurmusunuz Dükkana getirilip satışa sunulsun....

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Konuyu uygun bölüme taşıyorum.

Sizde açtığınız konuya anket eklermisiniz bizlerde rapor olarak sunabiliriz yetkili birime

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 May 2017
    57.Alay.Çanakkale bunu beğendi.
  3. yok artık :D
    görevlere falan gelmesi veya belli şeyler yapıldıktan sonra verilmesi taraftarıyım yoksa yine paraya dayalı olur.

~Fight4FreedoM~ ve ¬PΣЯSΣUS⌐ bunu beğendi.
  4. ASİKURT[AZAD]Umarım isteğiniz gerçekleşir ankete sunarsanız olumlu oy kullanmak isterim
    Dilerseniz ''Gemiler Arası Ticaret'' başlıklı öneri anketimize katılıp olumlu oy vermeniz halinde açmış olduğunuz konu (Lf4 Satışı)ile aynı fikirleri savunan bir konu ile bu fikirleriniz daha hızlı bir şekilde gerçekleşebilir.

Gemiler Arası Ticaret
    • Lazerlerin her türünün satışı Geliştirilmiş lazerler hariç
    • Savaş İstasyonu modülleri
    • Pet yakıtı
    • Pet protokolleri
    • Pet modülleri gibi çoğaltılabilir ya da oyunun geliştiricileri tarafından eksiltilebilir
    Gibi fikirlerimiz mevcuttur ''Gemiler Arası Ticaret '' Başlığıı incelerseniz sizlerle aynı fikirde olan bir çok oyuncunun yorumlarını okuyabilir ve destek olabilirsiniz

5. LF-4 e erişim aşırı derecede kolaylaştı zaten her gelen etkinlik LF-4 üzerine, bence gerek yok

6. Prophecy

Prophecy User

Uridium'la satılması daha mantıklı.

7. Merhaba ,

Bölüm gereği konuya anket eklemeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

8. Sayın Modum Koyun değil Konu Kurban Bayramına daha çok var Koyun eti canınız cekti sanırım önce Ramazan var Sonra kurban az daha sabredin Koyun eti için Modum :)

Son düzenlenen: 6 Haziran 2017
  9. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Düzenleme yapılmıştır. Dikkatiniz için teşekkürler :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.