LF4 SİYAH RENK SIKSIN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sas7899 tarafından 25 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sas7899

sas7899 User

Arkadaşlar ben bildim bileli yani lf4 çıkalıdan beri oyunda hala yeşil kırmızı sarı ve mavi var bunlar sadece full lf3 olanlar sıkıyor kırmızı hariç ama gel görelim ki bunlar oynun başından beri var farklılık getirilip oyuna lf 4 siyah veya başka güzel bir renk sıkmalı destekçi olur ve okursanız sevinirim sevgiler DaRk_GuArDiAn

2. sas7899

sas7899 User

haklısın ama siyah hariç başka bir renk de sıkması lazım kalın kırmızıyla fl4 kırmızısın pek farkı yok bence ben siyah düşünüyorum siz başka ren diyasanız oda olur yeterki farklı sıksın

3. Mor nasıl olur ?

(2. resim alıntıdır)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. sas7899

sas7899 User

aslında buda güzel böyle şeyler oyuna renk ve daha çok oyuncu alır bence ama ve daha çok destek ve daha çok mesaj bekliyorum arkdaşlar desteğiniz için saolun

5. Aslında bu tür konular güncelleme ve fikir havuzuna açılıyor.Ve şu an konu fikir havuzunda mevcut.
    Mevcut olan konuyu başka bir kişi açtığında son açılan konu kilitleniyor.

Desteğini buradan verebilirsin.
    Konu adı : Full LF4 Lazer Rengi

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. Merhaba ,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde bu tarz bir konu var. Desteklerinizi o konu üzerinden devam ettirebilirsiniz.

Ayrıca forumda tamamen büyük harf kullanarak konu başlığı ya da mesaj yazmamaya dikkat ediniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.