LF4 u satın artık milleti sömurdunuz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •SСHWЭİИSТЭİGЭЯ• tarafından 29 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

LF4 uridium ile satılsınmı

1. evet kesinlikle

oy sayısı 7
    33,3%
  2. hayır böyle iyi

oy sayısı 14
    66,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. YETER BU NE ARKADAŞ 650 ANAHTARA 1 TANE ZEUS BULDUM GERİSİ BOŞ YETER SATIN YAZIKTIR AYIPTIR GÜNAHTIR YA...

2. Merhaba ,

İlk olarak tamamen büyük harf kullanarak mesaj yazmamaya dikkat edelim.

Konuya gelirsek 650 kutu tek seferde mi açtınız yoksa parça parça mı ? Ayrıca açtığınız haritalara bağlı olarak içerikler değişebilmektedir. Mesela bazıları PvP haritalarında , bazıları Korsan haritalarında ve bazı kişiler normal haritalarda iyi şeyler bulabiliyor.

Şu durumda yakın bir zamanda LF-4'ü uridium ile satacaklarını hiç sanmıyorum.

İyi forumlar.

3. kardşe 13lf4 um ama karşıyım mucadele lazım :( malesef ben 1.000 anhatardan 1 lf4 çıkarmayan biliom

4. parası olan fullensin o zaman başka arzunuz?

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

olmamalı cok emek verdik

6. adam niye satsinki isi goturuyor .)) LF4 kampayasi cikario kamyon devirildi diyor LF4 sansi cikario

farkindamisiniz darkobrit artik hersey sans isi oldu bence
    sans deneyeceksen sayisal oyna belki parayi goturusun :D

●~βΛĐ◄►βØY~● bunu beğendi.
  7. Alanlar ne yapıcak haksızlık olmayacak mı? Ayrıca büyle büyük rakalmarı tek seferde açarsan elbette bişi çıkmaz. Azar azar ve avantaj günlerinde açman lazım. Örnek toplam 1000 civarı kutu açtım 9 lf4 33 apis 7 zeus parçam var. Bir gün içerisinde 100den fazla kutu açmam. Haa bu şans işi benimde sinirimi bozuyor ancak olmuyorsa zorlama bir daha kine kullan.

8. ÇORBACI

ÇORBACI User

Normal günde sakın lf4 aramayın çok zor çıkıyor x2 veya x3 lf4 gününde iyi kötü çıkıyor 100 kutuda yada 200 kutuda 1 tane.

9. Şansınız varsa artabilir ancak evet lf4 istiyorsanız lf4 gününde zeus istiyorsanız zeus gününde arayın. Öteki türlü ziyan ederseniz.

10. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Oyun kesinlikle olumsuz.LF-4 bendede eksik ancak herşey bu şekilde satılmaya başlarsa oyunda çabalacağımız zorlanacağımız bir olay kalmıyor.

Keyifli forumlar.

11. Modumuza katılıyorum, klan ararken falan kaç lf3 ün var diye soruyor mu artık. 30lf3 üm var diyen adamı umursuyorlar mı artık? LF4ün olayı az bulunması zaten. Eğer öyleolursa 30 lf4 adama burun kıvırıcaklar. Bencede satılmamalı.

12. 300 kutudan 6 tane çıkardım. Pek iyi değil ama idare ediyoruz. Onu bulamayanda var :)

13. neyse modum sen konuyu kilitle herkez memnun.
    650 anahtarın 350 adedi 3.5 gerisi 3.6 3.7 3.8 ve bu kutular bildiğiniz üzere geçen hafta 2x lf4 ve zeus günü arka arkaya çıktı o günlerde toplandı. 1 ad zeus parçası çıktı gerisi mayın roket vs neyse iyi çalırmalar iyi akşamlar

14. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.