lf4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™S•L•A•Y•E•R tarafından 27 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adminlerim ve arkadaşlar lf4 çıkartmak için önerileriniz varmı varsa nerler
    hangi günde hangi haritada açalım :)
    ŞANS cılar gelmesin şans olduğuna inanmıyorum :D

2. -orkataru-

-orkataru- User

oyuna reset atıldıktan sonra 5-6 kutu aç bide helix lf4 ve zeus günlerinde korsan haritalarında aç

3. Sen kaç LF4 sün ?
    vev hangi harita mesele 5-2 mi 5-3 mü 5-1 mi

4. Normal günşerde kutu açma. Kimileri fark etmiyor diyor olabilir ama ya ediyorsa? O anahtar her türlü harcanacak barı şans günlerinde harca belki faydası olur :) Neresi sorusuna gelince bence harita fark etmiyor. Şu ana kadar toplam 1000 kutu açtım. Başıma geleni anlatırım seçim yine senin. Sadece şans günlerinde açtım her şans günü 80-100 arası açarım fix. Örneğin sabah kaltım baktım şans günü hiç bir şey çıkmıyor bana. Şans gününün çıktığı ilk saatlerde fayda gördüm hep gece 1-5 arası yani. Mesela bir zeus gününe denk geldim tam yatarken bence açmaya başladım 80 kutu 6 apis 2 zeus 1 lf4 bolca memrmi bo2 lf3 vs. Aynı gün sabah 5te yattım kalkınca bir 80 daha açtım boş. Sonra lf4 günü geldi x3 sabah kalkınca gördüm 86 kutu açtım boş. En son zeus gününüde gün içinde gördüm 101 kutu ve 2 zeus. Bu son lf4 gününü yine tam kapatırken gördüm 99 anahtar ve 4 lf4 apis parçalarını falan saymıyorum. Diceğim o ki bana hep günlerin yeni geldiği saatlerde ve 4-1 4-2 4-3 ya da x-6 haritlarında çıktı. Ki ben kutuları toplarken sürekli haitadan hartiaya gezerim. Düşman x-1 lerine bile gidip açıyorum. Ama sonuç bu.

5. Zerefs

Zerefs User

bnce x-2 haritalarında daha çok çıkıyo x-2 haritasında 2 lf4 çıtı bana 50 tanede

6. ilk olarak 49 lf4 birisi olarak sana söyleyebileceğim en iyi şey zeusun yoksa zeus günü açman kutuları varsa kutu anhtarı almakla uğraşma direk olarak eksiğine göre zeta kappa veya epsilon yap öncelik havocta havoclar fullendikten sonra kappaya geç hercüleslerde fullenirse epsilona geç o şekilde çıkar

iyi bi klanın varsa sağlam adamlarla hades yaparsan çıkma ihtimali artıyor hiç kimse patlamazsa kapıda ve tek seferde girip yaparsanız veriyor lf4 genelde

7. pvp de veya her nerde ise portta yakın kutuların acımadan aç! ve x5 haritalarında özel günlerde ac ama fazla takılma orda

8. tr5 te kutular fln nerde açılır bilirim tum taktiklerim vermem ama şu var x-6 haritaları bir nimet kimse orda açmaz kuytu koşede aç sende bulurusn bişiler

9. evet bağzı arkadaşlarım x6 haritalarında peş peşe lf4 bulmuşluğu var fakat o mmo idi ben eic bağzı haritalara daha fazla lf4 koymuşlar herhal oda mmo ya denk gelmiş :D

10. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

O arkadaşın ben miyim. :D Kanka x2 de lordakia kes çöpünden çıkan sandığı aç.

11. X6 Da 2 lf4 çıkaran arkadaşım budur :D

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Şimdi şans diyecekler gelmesin demişsiniz ama cidden öyle :D Beni sadece bir mod olarak görmeyin bende fullenmeye çalışan bir darkorbit oyuncusuyum :D Ama bu kutu meselesi tamami ile şansınıza bağlıdır.Mesela ben 1-7 de 60 kutuda 2 lf4 aldığımı biliyorum , 4-3 haritasında 2. kutumda lf4 aldığımı da biliyorum :D Önemli olan lf4 veya zeus gününde açmanız :)

İyi forumlar

KatilLaz53 bunu beğendi.
  13. keskin modum zeus gününde tam olarak nerede açmamı önerirsiniz :D

14. -orkataru-

-orkataru- User

3 LF4 üm, 5-3, 4-5 ve 4-1 4-2 4-3 haritalarında aç :)

15. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bana kalırsa daha az kabalık olan haritalarda açmanız iyi olabilir :)

İyi forumlar

16. herkes pvp haritaları x6 x-8 filan diyorda nedense korsan haritalarında açan yok :D 1 anahtarla 1 lf4 bulmuşlugum var korsan haritasında ve bu olay bununla beraber 2 kere gerçekleşti :D

17. zeus gününde tenha haritalarda radyasyonlu bölge ve porta yakın yerlerde açacağım belki tasarım falanda çıkar modum tasarım için ne önerirsin

18. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Şans işi işte deneyip görmelisiniz :)

İyi forumlar

™S•L•A•Y•E•R bunu beğendi.
  19. -_- Terket burayı :D :D şaka uri topladım yakında büyük bir vurgun yapıcam lf4 lere :D :D

20. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Kızıyorsunuz bunu dediğimizde ancak gerçekten şans.Üst üste 2 LF-4 de çıkarttım, 600 kutuda 0'da çektim.:D Biliyorsunuz ki bizlerde gemi kasan oyuncularız. Şuna emin olun ki bunu gemisini fullemiş biri olarakta söylüyorum.İhtiyacınız olduğuiçin çıkmıyorlar.İhtiyaçlar ortadan kalkınca üst üste LF-4 çıkıyor.

Keyifli forumlar.

™S•L•A•Y•E•R bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.