lf4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve opiumwars tarafından 22 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. opiumwars

opiumwars User

saçma değilmi;amaç tamamıyla lf4 bulmak ve gemileri patlatmak olmuş lf4 ü neden çıkardınız yada neden sınırlamıyosunuz.Gemiyi ne kadar güçlendirirseniz güçlendirin tmamı lf4 olmuş en ufak bir gemi dahi vuruş gücü çok yüksek.lf5 ne zaman çıkacak heralde lf5 yüklü gemilerin görünmesi yetecek gemilerin patlaması için lf.... kadar yolunuz var
    Güzelim oyunu hiç etmişsiniz.Hiç mi oyun aklınız yok ya...

2. Tom_Cat

Tom_Cat User

şirket bunun farkında onun için lf5 çıkaramıyorlar.hasar dengeleri çok bozuldu.

3. lf4 le lf10 la alakalı değil konu bazıları hala daha kollanıyor ve vuruş hilesi kullanıyor şöyle örnek vereyim adamın birini kestim nerdeyse konfimin birini bile bitiremedi patladı geldi 3 sefer beni kesti veya başka örnek adamı kendi haritasında kestim aynı saat içinde karşılaştık adama daldım porttan atladı geldi 2 sefer kesildim adama böyle bi dünya örnek var

4. ÖMER.E

ÖMER.E User

lf4 ü çok büyütüyorsunuz gözünüzde sandığınız kadar fazla vurmuyor 300k vuramıyorsunuz sürekli , gemide eksik hiçbir destek olmamalı öyle olması için ki buda herzaman değil ortalama bi gemi 80k vuruyor full 16. seviye lf4 ile genel olarak

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

lf5 asla cikmamali zaten,olcak is degil o ..farkli yenilik ve gelistirme yapilabilir.

DARKLORD bunu beğendi.
  6. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

LF-5 çıkmasın zaten ama bi de şöyle düşünün eğer LF-5 çıkarsa çok daha kolay kutulardan veya kapılardan vs. çıkıcak kısa sürede geminizi fullersiniz gerçi artık LF-4 de koalyca fulleniyo :)