LF4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UzayYolcusuTR tarafından 30 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi LF4 konusu şimdi ben epsilon danmı anahtardanmı kappadanmı daha cok lf4 cıkıyor şimdi ben hangi kapıyı yapayım şimdi ben ilk epsilonu yapıcam kesinlikle verdiği için ondan sonrasında neyi yapayım

2. Endless

Endless User

lf4 için kappa yap. hem hercules de yaparsın. anahtar işi biraz zor. 600 sandıktan 1 lf4 aldıgımı hatırlıyorum. epsilon ile ugraşana kadar da kappa yapabilirsin.

3. BonusRasta

BonusRasta User

Zeta yap, hem havoç çıkma ihtimali var hem anahtar veriyor. Kapı kolay üstelik. Özel günlerde anahtarı kullanırsın.

Endless bunu beğendi.
  4. Endless

Endless User

havoc full degilse arkadaşın dedigi daha mantıklı. hem verdigi araştırma dosyaları sayesinde arge yaparsın.

5. ARGEM 27 ????? :) yetmezmi şuanlık argem tek başıma cubi kesmek istiyorum aegisim var aegis elite var bo2 ler full kalp düzeni var kami3 var pro ile besleyince 300k kalkan oluyor 400k darbe puanı var ama genede tek başıma kesemişyorum

6. prosanil

prosanil User

zaten tek başına cubi kesmesi hiç kolay deil bonusrasta nın dediği gibi zeta yap havocları fulle sonra lf4 kas hem anahtar gelir baya bi özel günlerde anahtarları kullan mesela lf4 çıkma şansı 2 katı olduğu oluo yani

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Epsilon hiç yapmamışsınız anladığım kadarı ile onu yapın daha sonra arkadaşlarımızında yazdığı gibi zetaya yönelerek havoc şansınızın yanında 25 ganimet anahtarı ile aramalar yapabilirsiniz bence Zeus günü etkinlik günleri arasında en değerlisi hem apis hem Zeus hemde LF4 bulma şansınız daha yüksek.

8. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Epsilonu yaptıkdan sonra ve geri kalan kappa kapısını yapabilirsiniz şansınız var ise LF4 ve HERCULES çıkartabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

9. Kardeş açık konişim Epsilon Büyük İhtimal lf-4 vermez kappa yı yapınca herkülü cebine koyar devam edersin

10. Merhaba ,

İmza kısmınızdaki resimin boyutları forum imza kurallarındaki boyutlara uymuyor. En kısa zamanda genişlik olarak 500 ve yükseklik olarak 200 pikseli aşmayacak şekilde düzenleyiniz.

İyi forumlar.

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Epsilonu hiç yapmadıysanız 1 kere yapın.Ancak daha fazlası vakit kaybı.Kappa yapmalısınız.

İyi forumlar

12. prosanil

prosanil User

yap demesi kolay gerçek yapmaya gelince zor ya

13. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bir fikir belirtmek gerekirse ;
    Havoclarınız full değilse zeta yapıp havocları fullerken her kapıdan alacağınız 25 anahtar ve 50 arge dosysaı çok işe görüyor. Ben 70 anahtarda 2 lf4 yakalama ortalamasına sahibim ( lf4 gününde) Havoclarım full olduğu için kappaya çalışmayı düşünüyorum. Herkul ve lf4 şans ortalaması %50 edeceği için. İkiside işime yarıyor. Tek başına epsilon %25 ihtimal demek.

Keyifli Forumlar

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Herkes çekiyor o zorlukları emek vermemiz gerek çare yok :)

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.