LF5-MF Etkinlik Yanılgısı

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Dr.R-Dunkirk tarafından 19 Ekim 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. Arkadaşlar bu LF5-MF adlı silah eğer payment kısmına 1. si 500 lira, ikincisi 2000 lira, 3. sü 3000 lira, 4. sü 4000 lira şeklinde gelseydi kim alırdı?

Şu an etkinliğin bir parçasıymış gibi düşünmemizi sağlayarak “alınabilir, para vermiyorsan etkinliği yapmıyorsun biz etkinlik getirdik yapmayan sensin” demeye çalışıyorlar.

Komik geldi böyle düşününce, çünkü bende acaba 2’nciyi alsam mı, düşüncesi oluşturabildiler.

2. cabbar7070

cabbar7070 User

Alacak mısın peki? Bende çok kararsızım

3. Bu silah her zaman kritik vuran bir Odysseus gibi düşünülebilir (hatta daha da iyisi). Bende 16 tane ody var. Pusat Plus için 2 tane eksik yerim vardı ve 2 tane alayım bundan diyordum. 1. için hadi 500 lira vereyim ama ikinciye 2000 veremem. Başka etkinlikte sezon biletinde gelirse alırım artık daha makul fiyata.

LF5-AL çok tutmadı herhalde bunu çıkardılar o yüzden. Odysseus’u geçebilen tek lazer bu.

4. cabbar7070

cabbar7070 User

Fiyatı çok uygunsuz geldi bana. Yani 3 silah için (savaş biletine vereceğin 600 TL dahil) toplam 7200 TL biraz fazla. Galiba bende etkinlikten etkinliğe kovalayacağım

5. upg0007

upg0007 User

Bu laser 2-3 etkinlik sonra aynı şekilde savaş bileti takası yoluyla satılrsa, fiyatın 1000 tl olma ihtimali yüksek. Oyunun 182 savaş bileti anahtarı verdiğini ilk defa görüyorum. Genelde 160 civarı anahtar veriyor. O etkinlikte takas için istedikleri anahtar sayısını düşürmezlerse, fiyat yükselir.