lider pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SADO_BAN_KALDIR1 tarafından 2 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir Lider P.E.T'i Yen adminim bu başarı var profilde ama bu pet nerede acaba yeni bi kapı daha mı çıkacak :)

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bildiğim kadarıyla 4-5 haritasında bulunan bir npc.Ancak konu hakkında Buradan daha iyi bilgi edinebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

3. lider pet kapıdaki son alfa pet onu kestinmi başarıyı yapmış oluyorsun az önce alpha peti kestim kapıda başarıyı verdi :D

bu arada zor kapıda sonda boss alpha 1 adet normal 9 adet yazmışsınızda normalleri kestikçe alpha yenisini doğurup yolluyor mubarek 11-12 tane kestim olacak gibi değil en sonunda zar zor alphayı kestimde kapı bitirdik sayılarda yanıltıcı olmuş :D (yada ilk alphayı kesin yoksa normallerin gelmesi bitmez filan deseydiniz :D )

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ekim 2015
  4. Emin misin? Bende kapıyı yaptım ama başarı gelmedi. 4-5'deki leaderide çok kestim yine yok.

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Gerekli düzeltmeler yapılır. Bilgilendirme için teşekkürler.

Merhaba,

Bizlerde kapıyı yaptık ama o başarıyı alamadık. Bize resim ile kanıtlar mısınız. Bu başarı ile ilgili ise net bir bilgiye sahip değiliz. Etkinlik sonuna kadar bekleyelim, son gün lider peti görürüz belki.

İyi Forumlar.

6. bir lider peti yen yani büyük hayvan avcısı ünvanıysa (resim nasıl alayım kapı bitti :D ) ama şunu yapayım seyir defterini kopyalıyorum ona bakabilirsin hatta üç başarıyı birden verdi :D seyir defteri yayınlamak oyunda yasak burdada yasakmı bilmiyorum ama riske giriyorum artık :D en alt kısımda sonrakilerde ondan çıkan petler sonrasında kapı bitti hata verdi 60 sayısından fazla resimli mesaj yazınız bu neyse artık satırları sırayla kopyalıyacam buraya
    02.10.2015 - 12:12[​IMG]P.E.T. Alpha türünden bir uzaylı gemisi imha ettin.

02.10.2015 - 12:12[​IMG]Elde edilen başarı: Büyük Hayvan Avcısı

sürelere dikkat edin ama sonra yalan filan diye söylemeyin

02.10.2015 - 12:24[​IMG]Görevi "Özel görev" başarıyla tamaladın!
    02.10.2015 - 12:24[​IMG]Elde edilen başarı: Para aklımı başımdan alıyor
    02.10.2015 - 12:24[​IMG]Elde edilen başarı: Yardım sever
    02.10.2015 - 12:24[​IMG]Elde edilen başarı: Baba

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ekim 2015
  7. Seyir defteri yayınlamak tartışma ortamı oluşturacağı için yasak. Adam lf4 türünden lazer kazandım diyor ban almıyor ama birini kesipte onu paylaşırsa ban alır tabi.

Oyun sorunu galiba bize gelmedi. Yetkili arkadaşlar merkeze iletebilir mi?

8. pardon ya bunu diğer hesabımdan asıl ünvan aldığımdan yazmamışım yukardakileri kusura bakmayın oda benim hesap tr2 harici bütün serverlerde hesap var :D fazla mal göz çıkarmaz :D

iyi bende birini kesip yayınlamadım problem olmaz inşallah

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ekim 2015
  9. Merhaba ,

Önemli olan imha etmekti yani illa yayınlanması gerekmiyor.

İyi forumlar.

10. Merhaba,

Kapıyı daha önce yapanlar teknik sorun nedeniyle başarıyı alamadılar.

Kapıyı bitirip bu başarıyı elde edemeyen arkadaşlar profillerini tekrar baksınlar bugün veya yarın içinde başarı sistem tarafından yüklenecektir.

Gerekli cevaplar verildiği için konu kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.