Limonata

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -*MYSTERIOUS*- tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bazı arkadaşların eleştiren yorumlarını duyar gibiyim o yüzden direk bunu geyik olarak açtıgımı belirteyim ciddi bişeyi çözdüğümü falan zannetmiyorum mal değilim :D :D

Bildiğiniz gibi 3-6 harita arkaplanı yenilendi ve şuanki halinde kücük bir piramidimiz var tam yerindede göz şeklinde iç içe iki yuvarlak :D

Arada bariz bir şekilde benzerlik var acaba bigpoint dalga geçmek için mi yaptı ?:D

Yorumları bekliyorum :D :D edit: konunun yerini bilmiyorum genel yazdığı için buraya açtım geyik köşesi gibi bir yer varsa taşınabilir yeni foruma alışamadım :D

2. farkındayız herkez biliyor herşeyi

3. Merhaba ,

İlk olarak burası geyik bölümü değil ayrıca bu uzun zamandır yada buna benzer şeyler paylaşılıyor. Herşeyi farklı yere çekmeye gerek yok. Piramit ve göz olayı eski zamanlara dayanıyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.