Limunyum Kutuları Süreli Olmalı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve SusKonusmaSakın tarafından 7 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Limunyum Kutuları Süreli Olsun

1. Evet

37,5%
  2. Hayır

62,5%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. Arkadaslar Ben suan 2-2 haritasina giremiyorum o limunyum kutulari yuzunden acil yardim gerekli oyuna sokmuyo haritada okadar cok limunyum ktusu varki hic bisey yapamiyorum oyuna bile sokmuyor oyuna reset atilmali ve kutular sureli olmali bu tur hata almamasi icin baskalarinin lutfen sizlerde destek verin

2. KruelSiege

KruelSiege User

Haritaya giremeyecek kadar kutuyu nasıl biriktirdin : ) Benim öyle bir sorunum yok mesela.

SusKonusmaSakın bunu beğendi.
  3. bi kaç yere daha konu aç bu iş çok önemli bir an önce düzeltilmeli yok mahfolursun aman aman.

4. Konu ilk buraya acıldi fakat ilgili bölümede yazilmistir burdan kaldirabilirsiniz

5. böyle çok bilmişler bir fikir atarlar ortaya sonra yenilik diye milletin kazanımlarını silerler.adam atmış bota yığmışda yığmış malzemeyi toplamayıda bilmiyor besbelli.dedikya bot.milletin topladıklarına karış.gelde kızma bunlara.sanene milletin kutusundan topluyosan topla toplamıyosan başka haritaya git.veya adamlar yenilik diye kutu koymuşlar biz anlamalız bunları istemiyoruz diyen bi kafa:(
    sana akıl verem onları biriktirdiysen sonra yaratık kesmeden sadece topla.onlardan gemi yükseltmesi falan birleştiriyorsun haber verem sana