lise 1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 20 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lise 1 geçiçem ogretmenlikmi ne seçim kararsızım
    not parası bol iyi meslek guzel rahat

2. Kardeş, bu konularda bilgim çok, şimdi, eğer çalışacaksan, oku bilgisayar üniversite dahil, sonra A+ sertifikası alırsın, ondan sonrada avrupadan amerikadan asyadan ve avustrualyadan teklifler gelecektir. Yabancı dilin iyi ise gidersin birine rahatlarsın.

Ezberin iyi ve sadece lisede çalışacaksan adam akıllı, sağlık oku, ondan sonra rahat bir şehire git, mesela bayburtta nüfus o kadar azki her gece bir şeyler yapıyorlar hep boşlar :D

Onun dışında, aklıma gelirse yazarım, şu an hiç okulu düşünememde.

3. yabancı dil yok :D

4. Düşünürsem yazarım. :D

5. Sağlık meslek seç

6. çok kararsızım :D

7. Lisede çalışsan çok rahat edersin, ama yurt dışına gidersen çok çok rahat edersin. Çünkü burada 6 sene yada 4 farketmez dişini takıp çalışıp ayda 3000Tl maaşla 30bin liralık arabanla dünyanın en pahalı benziniyle geçinip gidersin.

Amerikada 1 öğretmen 1 yılda 55.000$ kazanıyor. Gerisini sen düşün.

8. of of :D ayın 31 inde tercih vercem

9. Ayda orada öğretmenler 3000$ - 4500$ alıyor. Bu geçilip gidilecek bir rakam değil türkiyede ya iyi bir ticaretle ya da çok iyi bir mühendis isen alırsın o parayı.

10. Pilotluk beyler pilotluk :p 15.000 lira temiz kazancı var :) Az önce haberlerde izledim, eğitimini de bedava veriyolarmış. Bir düşünün derim :p (4 yıllık üniversite mezunu ve çok iyi derecede İngilizce bilenler için :) )

11. İngilizce bizi bitiriyor, ama malesef havada her şey ingilizce :(

12. Yabancı dil her şeydir, bunu sadece ingilizce olarak algılamayın. Herhangi bir dilde olabilir, hangi dili merak edip, hangi dil kolayınıza geliyor ise bence öğrenmelisiniz. Hayatınızda çok işe yarayacaktır. :)

13. Dil öğrenme konusunda berbatın kendi dilimi doğru düzgün bilmiyorum.

14. a
    aynn ben ingilizce yogunlaşcam herşey ingilizce işin olmasa ingilizce bil yetiyor

15. Meslek testleri var, en çok hangi meslekten hoşlandığını ölçmek için. Onları yap mesela hangisinden en çok hoşlanıyormuşsun öğrenirsin bol paralı mesleğe değilde sevdiğin mesleğe yönel :D

16. [​IMG]
    mal ortada :D

17. Buyrun :

Senle durum aynı gibi.

18. erdem sen herşeye uygunsun :D sen iyisimi serbest meslek yap :D:D:D ben bilgisayar mühendisi olcam :D

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  19. Özgüven yok [​IMG] Eski arkadaşlarım olmadan hiçbirşey yapabileceğimi sanmıyorum.

20. aynen. lise 1. sınıfın kapısından buruk bir sevinç ve korkuyla girmek...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.