Liverpool - Atletico Madrid

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 10 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Liverpool Atletico maçında turu kim atlar?

Anketin kapanma tarihi 11 Mart 2020.
  1. Atletico Madrid

27,3%
  2. Liverpool

72,7%
  1. Bu akşam TSİ ile 23:00 oynanacak şampiyonlar liği maçını sizce kim kazanır?

İlk maç Atletico kendi sahasında 1-0 yenmişti.

İkinci maçta atleticoda eksik gözükmüyor fakat liverpool kalecisi alisson sakatlık sebebiyle oynayamayacak.

Not : Eğlence amacıyla konu açılmıştır maç bitimi konu kilitlenebilir.

2. Minerva

Minerva Guest

Atletico :p

Themis. bunu beğendi.
  3. Sizde benim gibi futbol hayranısınız sanırım her açtığım konunun anketine katılıp yorum yapıyorsunuz :)

Peki maçı izliyor musunuz? :D

İlk maç çok zevkli geçmişti şuan dünyanın en iyi savunma yapan takımı olarak gösteriliyor atletico bakalım bu akşam tur atlayan taraf olacak mı :D

Barcelona inşallah finale kalır messiyi yakından görme umudum artar ;) (Şuan ki futbolla kupayı kaldıramaz gibi)

4. Minerva

Minerva Guest

Valla sadece forum sadece oyun bi yere kadar, arada farklı konular da konuşmak lazım :D

İzlemeye çok vaktim olmuyor bu aralar aslında ama iyi maçları izlemek dediğiniz gibi gerçekten keyifli oluyor :)

Messiyi yakından görme ihtimali derken? Tribünden mi seyredeceksiniz efenim :p

5. Şampiyonlar ligi finali Atatürk Olimpiyat stadında oynanacak bilet için kayıt yaptırdım kura çekimi sonrası bana çıkarsa gitmek çook istiyorum.

Fakat corono virüs beni tedirgin ediyor :(

6. Minerva

Minerva Guest

Umarım size çıkar da bunu deneyimleyebilirsiniz :)

Tedirgin etmesi oldukça doğal ancak basit önlemlerle de korunabilecek bir hastalık. Sağlık Bakanlığı'nın ve Dünya Sağlık Örgütü'nün bu konuyla ilgili hazırlamış olduğu rehberleri inceleyebilirsiniz :)

polatalemdar311 bunu beğendi.
  7. hkmdr

hkmdr User

liverpool rahat kazanacaktır atletico ve simeone futbol katilidir yatarak yaslanarak oyun almak hiç bir zaman hoşuma gitmemiştir ki ilk maçta da 4. dakikada atıp 90 dakika yatarak alınan bir maçtı :) inşallah liverpool turlar

ilk maçta liverpol çok sanşsızlık yaşadı tabiki onu da göz ardı etmemek gerekir :)

8. ateistkeci

ateistkeci User

Adminim hani yetkililer tarafsız olurdu :eek:

Ciddi olursak pek bir bilgim yok ama Madrid alır ya herhalde bastım oyumu :D

9. Atletico mükemmel savunma yapıyor ;)

Geçen senelerde arsenal ile karşılaşmıştı uefa maçında yenen finale çıkıyordu ve arsenal bir çok podisyona girmesine rağmen çok iyi savunma yapan atletico onları saf dışı bırakmıştı ve arsenal TT açıklama yaptı uefayı kazanan atletico olur tebrik ederim dedi :D

Atletico çok iyi savunma yapıyor savunma yaparken 1 tane gol atıp yatıyorlar.

Her kez atletico gibi iyi savunma yapamaz.

Barca bile atleticoyu çok zor yendi lig maçında ki messinin attığı golle.O maçta messi olmasa kesin kazanamazdı.

Benim için zevk önemli en iyi hucüm yapan ile en iyi savunma yapan karşı karşıya bu maçta cola çekirdek cips gider :D

Şuan aşırı heyecanlıyım bir an önce maç başlasaydı sanki maça çıkacak olan benim :D

10. userqq

userqq User

Bence Liverpool turlayacak.

11. Minerva

Minerva Guest

Maç 4-4te mi gerçekleşiyor hayırdır :D

12. Uzun zaman böyle keyifli maç izlemedim gerçekten süper maçtı izlediğime değdi :D

Atletico imkansızı neredeyse başardı tebrik ederim.

Liverpool çok pozisyon kaçırdı futbolda önüne geldin mi kaçırmamak lazım ki çook denedi ama şans yüzlerine gülmedi.

Efsane maçtı :)

İyi ki şampiyonlar ligi var :D

Edit : Bence maçın kırılma anı Liverpool kalecisinin ilk hatalı pasıyla yediği goldü.

Minerva bunu beğendi.
  13. Minerva

Minerva Guest

Ee kalan 8 kişi ne ısmarlıyor bize şimdi :p

polatalemdar311 bunu beğendi.
  14. Triliçe severim frambuazlı olması şartıyla :D

Nasıl olsa oyları da değiştiremezler :D :D :D :D :D

hkmdr bunu beğendi.
  15. Minerva

Minerva Guest

Benim de ilk kontrol ettiğim şey oydu, açık olsa ben kapatacaktım :p

Ayy nasıl canım çekti şu an, frambuazlı trileçe alalım o zaman biz bi ordan :D

hkmdr bunu beğendi.
  16. hkmdr

hkmdr User

yani zevkler tartışmaya açık değil dostum :) ama allison olsa çok farklı olurdu adrian karıusdan da kötü kalecidir koy bal ligine tam oranın adamı ama atletico benim gözümde hala vasattır çünkü oynadıkları futboldan hiçbir zaman zevk alamadım her zaman atak futbolunu savunacağım :)