Lodos

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve Lodos-TR tarafından 8 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Lodos-TR

Lodos-TR User

Merhabalar :)

Ben Lodos. Bağımlılık yapan bu oyuna 2008 sonlarında başladım. Oyuna ilk arkadaşımın tavsiyesi ile başlamıştım. "Kanka bir oyun var uzayda gemi falan kullanıyorsun tam senlik...Link bu gel kasayım seni.(Kasmadı)" İlk hesabımı bu şekilde açmıştım. Daha sonra yaklaşık 50 adet hesabım çalındı. O zamanlar hesaplar çok rahat çaldırılıyordu. Adam gelip ben adminim diyordu şifreni ver uridium atayım diyordu bir bakıyorsun mail şifre değişmiş. Hata ekranına yönlendirilirsin. 2009 ortalarına doğruydu sanırım. Almanya'da yaşayan kuzenimden turuncu gemi yapmak için CD istemiştim. Kuzende sağolsun yollamıştı. Bu zamana kadar bir çok kişiyle tanıştım. Kimisiyle bir süre sonra görüşmeyi kessemde kimisiyle halâ görüşüyorum. İleride de görüşmeyi temenni ediyorum. Bir çok oyunda CM/FM/SM/CA görevi yaptım. Kimisi uzun kimisi kısa sürdü. Orada da iyi dostlar edindim. Abiler ve arkadaşlar edindim. Başta Akaruz olmak üzere Tuvaletterliği ve sümüklüböcek ile tanıştım. Şuan Grafik Tasarımı bölümü öğrencisiyim.

Boş zamanlarımda yazarım,çizerim,gezerim,müzik dinlerim.
    En sevdiğim şey ise arkadaşlarıma photoshop ile güzel malzemeler çıkartmamdır. :D
    Final ödevim için darkorbit oyununu konu aldım. Kendimce güzel tasarladığımı inandığım ödevler yaptığımı düşünüyorum. İleride belki buradan paylaşmayı isterim. ( Şimdi telif melif olur uğraşırız :D:D:D )

Bunlar dışında yazılım ile ilgileniyorum. HTML öğrenmeyi bitirdim yavaştan CSS öğrenme planlarım var. Xenforo forumlarının yazılımlarını biraz gözden geçirdim neyin ne olduğunu öğrendim gibi sayılır.

Sormak istediğiniz sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Teşekkürler yarışmacı arkadaşlara başarılar :)

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Hoş geldiniz foruma yaptığınız yada yapacağız ödevin görsellerini görmek isteriz bizlerle paylaşırsanız seviniriz.

3. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Forum kuralları gereğince flood yapmak yasaktır.

Keyifli Forumlar

4. Lodos-TR

Lodos-TR User

Biliyorum :) Sorun olmaz diye bu şekilde yaptım.

5. Merhaba ,

Yeni forumda bayadır ara ara görüyorum konu geç kaldı sanırım. :) Tekrar yeni foruma hoşgeldiniz diyelim. :D

İyi forumlar.

Lodos-TR bunu beğendi.
  6. Lodos-TR

Lodos-TR User

Konuyu açmakta açıkçası kararsızdım :) Sonra açayım gitsin dedim ve açtım :D Hoş buldum smodum sizde konuma hoş geldiniz ne ikram edeyim çay kahve :D

7. Merhaba ,

İyi yapmışsınız. :) Teşekkür ederim hoşbuldum. :D

Bu seferlik çay olsun kahve içmiştim. :D :)

İyi forumlar.

8. Lodos-TR

Lodos-TR User

Afiyet olsun smodum :D Bizde her şey var şükür :)

KatilLaz53 bunu beğendi.
  9. Merhaba ,

Teşekkür ederim tavşan kanı gibi :D

İyi forumlar.

KatilLaz53 bunu beğendi.
  10. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk hoş geldin mesajını yazan benim çayı alan s modum bundan sonra sana kuralların hepsini harfi harfine uygulayacağım :D :p

Keyifli Forumlar

KatilLaz53 bunu beğendi.
  11. Lodos-TR

Lodos-TR User

Tavşanı kestim smodum :D

Ağaya hizmet :D:D:D

KatilLaz53 bunu beğendi.
  12. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

ağaya varda bize yok mu?

13. Teşekkür ederim ama keşke kesmeseydiniz. :)

KatilLaz53 bunu beğendi.
  14. Lodos-TR

Lodos-TR User

Hahah buyrun modum :

Smodumuz gelmiş bir tavşan feda ettim bende :)

KatilLaz53 bunu beğendi.
  15. Aslında renklendirici katabilirsiniz. :D :)

KatilLaz53 bunu beğendi.
  16. Lodos-TR

Lodos-TR User

İşi büyütünce neden olmasın smodum :cool: :D:D

17. İyi bakalım büyütünce yaparsınız. :D :)

18. Lodos-TR

Lodos-TR User

İnşallah smodum ben erken çıkayım yarın erken kalkacağım iyi geceler iyi görevler :)

19. Teşekkür ederim size de iyi geceler. :)

Lodos-TR bunu beğendi.
  20. Akaruz candır... :D Konun hayırlı olsun geleceğin grafikeri. ^^

İstemsizce "vaaayy turuncu goli ha?" demedim değil. :D

Lodos-TR bunu beğendi.