Destek login error = calmDown

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ΨBMWΨMΨPOWERΨ, Jan 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Türkiye 3 chatinde saat 13:15 - 13:50 araları çok büyük bir münakaşa yaşandı adminler ve oyuncular arasında, bu kavgadan sonra oyunda bağlantım koptu ve tekrar giriş yapmaya çalıştığımda externalHome&loginError=calmDown hatasını alıyorum, bu nedir, çözümü var mıdır, varsa nedir vs. ilgilenen admin olursa sevinirim iyi forumlar.

2. abi senin çar ın profile baktığımda bu oyuncu bulunmuyor diyor. nasıl oldu bu ya geçmiş olsun.

3. aynen gemi sıralamadan filan komple silindi evdeki tüm pc lerin tüm dosyaları didik didik ettim belki resimlerden birinde ID açık bırakmışımdır diye de yok hiç bi yerde yazmıyo ID supporta yazsam ne yazcam merak ediyorum :)

4. Abi çarın süresiz ban yeme ihtimali var mı ?

dur dur sen bu çara para felan yatırdıysan e- postana gir orada ödeme açıklamasında Geminin İD si felan veriliyordu...

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Lütfen supportta mail atınız ve görevli arkadaşlar sizi bilgilendireceklerdir. ID bilmiyorsanız nick ve server bilgilerinizide yazabilirsiniz.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.