LoginError=CalmDown hatası

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve Memolica54 tarafından 22 Ekim 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Memolica54

Memolica54 User

Merhaba,

Yaklaşık 7-8 yıldır girmediğim bir hesabıma yeniden başlamak için giriş yapmak istedim. ID ve şifre girdiğim zaman giriş yapmayıp URL de "externalHome&loginError=calmDown" diye bir kısım açılıp oyuna girememekteyim. Ama aynı zamanda yaklaşık 7-8 senedir girmediğim farklı bir hesaba rahatlıkla giriş yapabiliyorum. Support ile iletişime geçtiğim zaman hesapta her hangi bir problem, ban olmadığı, kendilerinin girebildiğini ifade ediyorlar. Tr3 sunucunun birleşmesi üzerine oluşabilecek bir durum olabileceğinden dolayı panelden tr3 ayarlanması da yaptılar. Çerezleri silip tekrar denedim. Client yeniden yükledim. Farklı tarayıcı ve İnternet sağlayıcı ile denememe rağmen hiçbir şekilde hesaba ulaşamıyorum. Support da bizlik bir problem yoktur diyor. Ne yapabileceğim hakkında fikri olanların desteğine ihtiyacım var. Saygılarımla

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ekim 2021
  2. Nick şifre hatası aldığın mail şifremi unuttum diyerek yeni şifre iste.

Dediğin hata ile şu olabilir belki sunucunu sen veya yetkili biri server birleşiminden dolayı veya başka bir şey kaynaklı server kopması olabilir bu tip durumda support iletişime geç diyeceğim ama bu konularda yardımcı olamıyorlar.

Şifreni iste sonra da nick istersin mail adresine.

Oyunda o kadar hata var ki belki bu da onlardan bir tanesi olabilir.

Memolica54 bunu beğendi.
  3. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Burada bulunan bölümden Support Takımı ile iletişime geçiniz. Eski bir sınırsız kapatma işlemi olabilir. Eski sistemde Error98 üzerine hata bulunmuyordu. Onun dışında hesabınız askıda kaldığından dolayı da benzeri hatayı almanız mümkün olabilir. Support ile iletişime geçtiğinizde hesabınızın sunucusunu belirtmeyi unutmayınız.

İyi Forumlar Dilerim.

Memolica54 bunu beğendi.
  4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Belli bir süre hiç giriş yapılmadığı zaman hesaplar askıya alınıyordu. Büyük olasılıkla bu şekilde olmuştur. Support aktif edebiliyor diye biliyorum. :)