lootboy kodu hatası

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ℓυcιαη tarafından 13 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lootboydan darkorbit başlangıç paketi (VEGALI OLAN) bide leonovlu olan çıktı ama senin hesabın için kullanılamaz diyor diğer sv ye geçiyorum yan çar yaparım diye ondada kabul etmiyor neden acaba ?

ahmetbeypolat bunu beğendi.
  2. Lootboy dan cok denedım ama bır turlu kod cıkmadı.Fazla maılımde yok. Nasıl yaptın var mı taktık yada tavsıyen

3. Aynen ben de çok uğraştım ama bir türlü DarkOrbit'i tutturamadım.

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Aldığınız kod bazı ön şartlar taşıyor olabilir. Örneğin(15 Lv olmalısın, Yeni başlamış olman gerekir vb. ) bu gibi durumları da göz önünde bulundurunuz.

İyi forumlar.

5. ateistkeci

ateistkeci User

Oradan alınan kodlar her hesap için sadece bir kere kullanılabiliyor; yani bir hesabında lootboy kodu kullandıysan başka bir kod alıp yine kullanamıyorsun :)

Saldırı-Hattı ve Themis. bunu beğendi.
  6. Bende de aynı sıkıntı oldu yeni hesap açtım olmadı, 20 lv hesapta kullandım yine kabul etmedi . O kadar kod düşürüyoruz şartı şurtu olmamalı bence

7. ana hesabımda değil 0 phoenix hesaptada olmuyor modum türkçesinde 0 accountan bahsediyor e yan sv zaten sıfır çar oluyor neden anlamadım

8. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Belki de yeni hesap açarak denemelisiniz. Sorunun devam etmesi halinde kodunuzun kaynağı ile iletişime geçebilirsiniz. Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

9. kilitleyebilirsiniz modum :)

10. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.